Emekliye Bu Sabah 09.10'da Müjdeli Haber Verildi! 17-19-21-23 Mart Tarihlerinde Hesaplar Para Dolacak

Milyonlarca emekliye bu sabah 09:10'da müjdeli duyuru yapıldı. Emeklinin IBAN numarasına 17-19-21-23 Mart tarihlerinde ödemeler yatacak.

Emekliye Bu Sabah 09.10'da Müjdeli Haber Verildi! 17-19-21-23 Mart Tarihlerinde Hesaplar Para Dolacak

Emekliye Bu Sabah 09.10'da Müjdeli Haber Verildi! 17-19-21-23 Mart Tarihlerinde Hesaplar Para Dolacak!

Emeklilere e-devlet Platformu sayesinde artık maaş ödeme tarihlerini takip edebiliyor. Ayrıca ek ödemelerde e-devlet aracılığıyla hesaplanabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu da bu sabah saatlerinde önemli bir açıklama yaparak emeklinin mart ayı Zamlı maaş ödeme tarihlerini duyurdu. Az evvel yapılan açıklamaya göre emekli için Mart ayında önemli tarihler 17-19-21-23 Mart oldu. Peki emekli maaşı ödeme günleri değişti mi? Emekli tahsis numarası sonuna göre hangi tarihlerde ödemeler yapılacak?

Emekli maaşı alan 17 milyona yakın vatandaş için Mart ayının gelmesi ile birlikte ödeme tarihleri araştırması da başladı. Emekliler, Mart ayı maaş ödeme günleri için sosyal güvenlik kurumunun resmi internet sitesini ziyaret etmeye devam ediyor. Emekli maaşı ödemeleri her ay emekli tahsis numarası sonuna göre belirli günlerde yapılıyor. Mart ayı emekli maaşı ödeme günleri de SGK tarafından ilan edildi. Peki Mart ayında emekli maaşları hangi tarihlerde yatacak? Emekli tahsis numarası sonuna göre mart ayı emekli maaşı ödeme günleri ve detaylar haberimizde…

emekli-maasi-odeme-takvimi-1.jpg

EMEKLİ MAAŞI ÖDEME GÜNLERİ DEĞİŞTİ Mİ?

Sosyal Güvenlik Kurumu sabah saatlerinde bir açıklama yaparak Son günlerde çok araştırılan o soruya yanıt verdi. Bazı Basın Yayın organlarında ve sosyal medya üzerinden yapılan haberlerde “emekli maaşı ödeme günleri değişti” yönünde iddialar gündemdeydi. Sosyal güvenlik kurumundan yapılan açıklamada, Mart ayı emekli maaşı ödeme tarihlerinde herhangi bir değişiklik olmadığı bildirildi. Emekli tahsis numarası sonuna göre emekliler Mart ayında da her ay aldıkları gibi aynı günlerde maaş alacak.

emekli-maasi-odeme-takvimi-2.jpg

MART 2024 ZAMLI EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TARİHLERİ

Sosyal Güvenlik Kurumu sabah saatlerinde yaptığı açıklamada Mart 2024 Zamlı emekli maaşı ödeme tarihlerini bildirdi. Emekli maaşı ödemeleri emekli tahsis numarası sonuna göre yapılıyor. 4A 4B 4c emeklisi için emekli tahsis numarası sonuna göre Mart ayı emekli maaş ödeme takvimi şöyle:

4A SSK Emekli Maaşları Ödeme Tarihleri

Tahsis numarası son rakamı 9 olanlar Mart'ın 17'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 7 olanlar Mart'ın 18'inde,

Tahsis numarası son rakamı 5 olanlar Mart'ın 19'unda,

Tahsis numarası son rakamı 3 olanlar Mart'ın 20'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 1 olanlar Mart'ın 21'inde,

Tahsis numarası son rakamı 8 olanlar Mart'ın 22'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 6 olanlar Mart'ın 23'ünde,

Tahsis numarası son rakamı 4 olanlar Mart'ın 24'ünde,

Tahsis numarası son rakamı 2 olanlar Mart'ın 25'inde,

Tahsis numarası son rakamı 0 olanlar Mart'ın 26'sında yapılıyor.

4b Bağ-Kur Emekli Maaşları Ödeme Takvimi

Tahsis numarası son rakamı 9, 7 ve 5 olanlar Mart'ın 25'inde,

Tahsis numarası son rakamı 3, 1 olanlar Mart'ın 26'sında,

Tahsis numarası son rakamı 8, 6 ve 4 olanlar Mart'ın 27'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 2 ve 0 olanlar her Mart'ın 28'inde emekli maaşlarını alırlar.

4C Emekli Sandığı Emeklisi Maaşları Ödeme Takvimi

Emekli Sandığı sonunda emeklileri için maaş ödemeleri 15 Mart tarihinde yapılacak.

NOT: Diğer yandan emekli maaşı ödemeleri Hafta sonuna gelen emekliler de ödeme tarihlerini merak ediyorum. Emekli maaşı ödemesi Cumartesi gününe denk gelen emekliler Cuma günü ödeme alırken pazar gününe denk gelen emekliler Pazartesi günü ödeme alacak.

emekli-maasi-odeme-takvimi-3.jpg

MART AYINDA EMEKLİYE 15.000 TL'YE VARAN İKRAMİYEDE VAR

Mart ayı emekliler için bereketli geliyor. Bankalarda devreye girdi ve Mart ayında emekliye rekor ödeme fırsatları sunulmaya başlandı. Birçok özel bankada ve kamu bankasında emekli promosyon ücretleri değiştirildi. Emekli maaşı alanlar için Mart ayında ödemeler 15.000 TL'ye kadar yükseliyor. Haberlerimize en yüksek promosyon veren bankalar listesini bulabilirsiniz.