Emekliye Büyük Kıyak C.tesi Pazar Yapılacak! ÇİFTE ÖDEME Açıklaması 21.20’de Yapıldı

Emekliye büyük kıyak Cumartesi Pazar günleri yapılacak. Emekli maaşı alanlara çift ödeme müjdesi duyuruldu.16.4 milyon emekli sevinçten bayram edecek.

Emekliye Büyük Kıyak C.tesi Pazar Yapılacak! ÇİFTE ÖDEME Açıklaması 21.20’de Yapıldı

Emekliye Büyük Kıyak C.tesi Pazar Yapılacak! ÇİFTE ÖDEME Açıklaması 21.20’de Yapıldı!

Türkiye’deki emekli vatandaşlar için ödeme sürprizleri ardı ardına geliyor. Özellikle 31 Mart’ta yapılacak seçimler öncesinde emeklilere Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da önemli duyurular yapılmıştı. Üstelik bu Müjde’nin devamı da gelecek gibi görünüyor. Son gelen bilgilere göre emekliler için yeni fırsatlar yolda. Emekli maaşı alanlara ek ödeme sürprizin yanında Mart ayı maaş ödeme takvimi ile ilgili de güzel haber var. Cumartesi pazar emekliye Çifte kıyak yapılacak. Emekli tahsis numarası sonuna göre hesaplara yatacak yeni ödemelere ilişkin detaylı bilgiler paylaşıldı. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler acele etsin çünkü hafta sonu son şans geliyor. Tüm emeklere sunulacak olan yeni ek ödeme kampanyalarına ilişkin detaylar ve merak edilenler haberimizde…

emekliye-buyuk-kiyak-1.jpg

EMEKLİYE CUMARTESİ PAZAR SÜRPRİZ ÖDEMELER

Milyonlarca emekli yerel seçim öncesinde ek ödeme haberlerini ve tabii ki de zam haberlerini yakından takip ediyor. Emekli maaş alanlar için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün sürprizi olmuştu. Bu bankalarının emekli promosyon ücretleri arttırıldı. Ayrıca emekliler için sürpriz sadece bununla da sınırlı değil. Emekliler 7:24 bankalara başvuru yaparak ek ödeme almaya da hak kazandı. Emekliler için hafta sonu hafta içi fark etmeden ödemeler devam ediyor. Tek şartı ise üç yıllığına taahhüt vererek başvuru yapmak. Sadece kamu bankalarında değil özel bankalarda daha sürpriz promosyon ücretleri var.

emekliye-buyuk-kiyak-2.jpg

EMEKLİYE 15.000 TL’YE VARAN EK ÖDEME

Kamu bankalarında yaşanan promosyon artışı sürprizi sonrası özel bankalarda da hareketlilik var. Emekli maaşı alanlar için son dakika sürprizi geldi. Dört banka promosyon ücretlerini güncelledi yüksek promosyonla emekliye sürpriz ödeme yapıyor. Hafta sonu da dahil ödeme yapacak olan kamu bankalarının yeni promosyon miktarları 12.000 TL’ye kadar yükselirken özel bankalar ise 15.000 TL’ye kadar ödeme verecek.

En yüksek promosyon ise dört bankada öne çıkıyor. Türkiye finans ve ING Bank’ın promosyonu 15.000 TL’ye ulaşırken yapı kredi bankası ve Akbank tarafından da emeklilere 12.500 TL’lik nakit promosyon imkanı sunuluyor. Bu bankaların kampanyalarına günün 24 saati dijital bankacılık hizmetleri aracılığıyla başvurunuzu yapabilirsiniz. İsteyen emekliler şubelere giderek de başvuru yapabiliyor.

emekliye-buyuk-kiyak-3.jpg

EMEKLİLERE MAAŞ ÖDEMELERİ DEVAM EDİYOR

Niye diğer bir müjde ise Sosyal güvenlik kurumu tarafından verildi. Emekli tahsis numarası son hanesine göre yapılan emekli maaşı ödemeleri de devam ediyor. Milyonlarca emekli için hesap numarası aracılığıyla yapılan ödemelerde detaylar belli oldu. Memur emeklileri 15 Mart tarihinde maaşlarını almıştı. SSK ve Bağ-kur emeklisi neyse ödemeler emekli tahsis numarası son hanesine göre 17-28 Mart arasında yapılıyor. Emekli vatandaşlar Sosyal güvenlik kurumunun resmi internet sitesini ziyaret ederek ödeme tarihlerine ulaşabilir.

emekliye-buyuk-kiyak-4.jpg

SEÇİM ÖNCESİ EK ZAM SÜRPRİZİ OLUR MU?

Peki emeklilere seçim öncesi bir ek zam sürprizi gelebilir mi? Son günlerde bu yönde ciddi iddialar var. Sosyal güvenlik uzmanları da gazetecilerde hükümetin emekliye bir seçim sürprizi yapacağını konuşuyor. Hafta sonu emekler için bu nedenle de çok önemli. Çünkü açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bu hafta sonu yapılabilir.