Emekliye İLAVE ÖDEME sürprizi Bakan Işıkhan'dan geldi! 17-18-19 Mart’ta çifte ödeme var

Emekliye ilave ödeme müjdesini Bakan Işıkhan duyurdu. 17 18 19 Mart'ta 4A 4B 4C emeklisine çift ödeme yatacak.

Emekliye İLAVE ÖDEME sürprizi Bakan Işıkhan'dan geldi! 17-18-19 Mart’ta çifte ödeme var

Emekliye İLAVE ÖDEME sürprizi Bakan Işıkhan’dan geldi! 17-18-19 Mart’ta çifte ödeme var.

Emekli maaşı alan 17 milyon vatandaş için yeni ek ödeme fırsatları peş peşe duyuruluyor. Son dakika haberi bu defa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işık Handan geldi. Emekli maaşı alanlar için sürpriz bir ek ödeme fırsatı Daha var. 17 18 19 Mart'ta başvuru yapan emeklilere devlet destekli 50.000 TL'ye kadar emekli kredisi verilecek. Emekliler ilave ödeme fırsatını değerlendirmek için Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank aracılığı ile başvuru yapabilecek. Milyonlarca emekliyi sevindirecek yeni gelişmenin detayları belli oldu. Peki emekli kredisi şartları nelerdir? Kimler emekli kredisi alabilir?

Türkiye'deki milyonlarca emekli vatandaş geçim sıkıntısı ile yeni ek ödeme fırsatlarını takip ediyor. Birçok bankada emekliye yönelik kampanyalar başlasa da özellikle kamu bankaları rakiplerine oranla emekliler için çok daha cazip teklifler hazırlamış durumda. Devlet destekli Yeni emekli kampanyaları ile ilgili detaylar belli oldu hatta başvurusunu yapanlar emekli kredisi fırsatlarını değerlendirerek Ramazan Bayramı öncesi rahat bir nefes alacak. 4A 4B 4C emeklisinin tamamını ilgilendiren Yeni emekli kredisi kampanyasında şartlar ve detaylar netleşti. 11 haneli T.C kimlik numarasıyla başvuru yaparak düşük faizle emekli kredisini Anında kullanabilirsiniz. Devlet destekli emekli kredisi kampanyası Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından düzenleniyor. Kampanyaya katılmak isteyenler için son başvuru tarihi ise 31 Mart 2024. Emeklilerin merakla beklediği Yeni emekli kredisi fırsatları haberimizde…

EMEKLİYE DEVLET DESTEKLİ EK MAAŞ FIRSATI GELİYOR

SSK ve bağ-kur emeklisi milyonlarca vatandaş 2024 yılının başında yeni maaş zammını öğrendi ancak ne yazık ki enflasyon ve hayat pahalılığı emeklinin belindeki kamburu arttırıyor. Bu sebeple de özellikle yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi emekliler ek ödeme Fırsatlarını yakından takip ediyor. Cumhurbaşkanı talimatı üzerine 3 devlet bankası da emeklinin Bayram ihtiyaçlarını karşılamak üzere harekete geçti. 4A 4B 4c emeklisi için bankalarda Yeni emekli kredisi fırsatları başladı. 31 Mart tarihine kadar başvuru yapacak emekliler düşük faizli emekli kredisi paketlerini kullanabilecek.

emekliye-cift-odeme-1.jpg

ZİRAAT BANKASI VAKIFBANK VE HALKBANK DUYURDU

Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank emekli kredisi kampanyalarının akşam saatlerinde duyurdu. Sadece emekliye yönelik bayram kredisi fırsatları hazırlayan 3 devlet Bankası'na başvuru işlemleri şubelerden ve Dijital bankacılık hizmetleri aracılığıyla yapılabilecek. Emekli kredisi fırsatlarını değerlendirmek isteyenler için kamu bankalarının avantajlı kredi paketleri en cazip seçenek oluyor. Akşam saatlerinde yapılan Açıklama ile birlikte 3 devlet bankası tarafından verilecek ek ödeme 50 bin TL olarak belirlendi.

EMEKLİYE ÖZEL KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

Emekliye özel kredi kampanyalarında başvuru şartları da netleşti. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup kredi notu 1200 puan ve üstü olan tüm emekli vatandaşlar devlet bankalarının düşük faiz ve emekli kredisi fırsatlarına başvuru yapabiliyor. Son başvuru tarihi 31 Mart 2024 olarak belirlenirken emeklilerin en geç bu tarihte Mesai bitimine kadar başvuru işlemlerini tamamlamış olmaları gerekiyor. Düşük faizle emekli kredisi kullanmak isteyenler için yaş sınırı da var. 80 yaş altı tüm emekliler Kredi kullanabiliyor.