Emekliye PAZARTESİ SÜRPRİZİ bugünden geldi! Yarın 08.30'da IBAN'a 17.500 TL ekstra ödeme

SSK ve Bağ-kur emeklisi için pazartesi sürprizi erken duyuruldu. IBAN 17.500 TL ekstra ödeme yarın 08:30’da yatıyor.

Emekliye PAZARTESİ SÜRPRİZİ bugünden geldi! Yarın 08.30'da IBAN'a 17.500 TL ekstra ödeme

Emekliye PAZARTESİ SÜRPRİZİ bugünden geldi! Yarın 08.30'da IBAN'a 17.500 TL ekstra ödeme!

Türkiye’deki emekliler için ek ödemeler büyük önem taşıyor. Nisan ayı başlarken yeni ek ödeme imkanları da emeklilerle buluşmaya başladı. 1 Nisan Pazartesi gününden itibaren 4A 4B 4C ve EYT emeklisinin tamamına yeni bir ek ödeme yatacak. Uzun zamandan beri beklenen zam nihayet geldi. Emekliye ekstra ödeme imkanları arttı. Artık emekliler daha fazla ek gelir elde etme ve biraz nefes alma şansı yakalayacak. Çünkü, kamu bankalarından sonra özel bankalardan da promosyon güncellemeleri gelmeye başladı. Emekli maaş promosyonu zammı konusunda Akbank ise öncülüğü çekiyor. Rekor promosyon ödemesini duyuran Akbank, emekliyi adeta mest etti. İşte Yarın 08.30’da IBAN’a yatacak yeni ek ödeme fırsatları…

emekliye-pazartesi-surprizi-bugunden-geldi-1.jpg

EMEKLİYE 1 NİSAN PAZARTESİ ÖDEMELER BBAŞLIYOR

17 milyon emekli için yeni ödemeler 1 Nisan pazartesi günü başlıyor. Kamu bankalarının başlattığı yeni promosyon rekabeti özel bankalara da sıçradı. 4A, 4B, 4C emeklisi ile birlikte dul ve yetim aylığı alanlar için promosyon güncellemeleri hızla yapılıyor. Bir çok banka yeni rakamlarını duyurdu ancak en yüksek promosyon fırsatı Akbank’tan geldi. Geçtiğimiz ay da yüksek promosyon imkanları ile dikkat çeken Akbank, yaptığı son güncelleme ile rekoru eline aldı ve emekli promosyon kampanyalarında zirveye oturdu.

emekliye-pazartesi-surprizi-bugunden-geldi-3.jpg

AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU TUTARLARINI GÜNCELLEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasıyla birlikte kamu bankalarının yaptığı promosyon güncellemesinin ardından SGK’dan da yeni bir hamle geldi. SGK, 19 banka ile yeniden masaya oturarak promosyon rakamlarını görüştü. Görüşme sonunda da emekli promosyon tutarlarında alt ve üst limitler yeniden belirlendi. Özel bankalar ise bu limitlerin çok üstünde promosyon ödemeleri yapıyor. İlk haber Akbank’tan geldi.

Akbank’tan emekli maaşı almaya karar veren emekliler için rekor promosyon ödemesi yapılacak. Bankanın web sitesinden yapılan açıklamaya göre emekli maaşını Akbank’a taşıyarak 3 yıl da kalma sözü verenlere 17.500 TL’ye kadar ek ödeme yapılacak. Maaş aralığına göre verilecek ödemede 15.000 TL maaş taşıma taahhüdü için verilirken Axess/Wings kredi kartı kullanan emekliler için de 2500 TL hediye chip para verilecek. Böylece Akbank, 15.000 TL maaş promosyonu ödeyerek en yüksek promosyon veren banka olacak.

emekliye-pazartesi-surprizi-bugunden-geldi-3.jpg

YARIN 08.30’DA BAŞVURU VE ÖDEME BAŞLIYOR

Nisan ayı emekli maaş promosyon ücretlerini güncelleyen Akbank'a başvurular Yarın 08.30 itibarıyla başlıyor. Emekli maaşı alanlar başvurularını 3 şekilde yapabiliyor. Şubelere giderek T.C kimlik kartı ile başvuru yapabilir, mobil bankacılık üzerinden emekli maaşı taşıma başvurusu yapabilir ya da internet bankacılığı aracılığı ile emekli maaşınızı taşıyabilirsiniz. Emekli maaş taşıma başvurusunu takip eden 3 iş günü içinde Akbank'ın promosyon ücretleri emeklinin IBAN numarasına yapıyor.

emekliye-pazartesi-surprizi-bugunden-geldi-2.jpg

15.000 TL’DE FAİZSİZ HOŞ GELDİN KREDİSİ VAR

Akbank'tan emeklilere yönelik Hoş geldin kredisi kampanyası da var. Mobil bankacılık uygulaması üzerinden Akbanklı olanlar için 15.000 TL faizsiz kredi desteği sunuluyor. Emekli maaşı taşıma başvurusunu mobil uygulama üzerinden yapan emekliler de bu kapsama alındı. Akbank mobil uygulamasını cep telefonunuza yükleyerek Akbank’lı olmak istiyorum seçeneğine tıkladıktan sonra başvuru formunu doldurmamız yeterli.