Emekliye Salı Çarşamba JESTİ GELDİ! 22.30'da Açıklandı, 13.745 TL EK İKRAMİYE Hesaplara Yatıyor

Emekli maaşı alanlar için yeni ödeme listesi yayımlandı. SSK ve bağ-kur emeklisi Salı çarşamba jesti 22:30’da açıklandı. Emekliler dikkat, ek ödeme fırsatını kaçırmayın.

Emekliye Salı Çarşamba JESTİ GELDİ! 22.30'da Açıklandı, 13.745 TL EK İKRAMİYE Hesaplara Yatıyor

Emekliye Salı Çarşamba JESTİ GELDİ! 22.30'da Açıklandı, 13.745 TL EK İKRAMİYE Hesaplara Yatıyor!

SSK ve bağ-kur emeklisi için Salı çarşamba jesti açıklandı. Emekli maaşı alanlara büyük sürpriz geliyor. Emekli tahsis numarasına göre IBAN numarasından ek ikramiye ödemesi yapılacak. 22:30’da büyük açıklama geldi. Peki kimler ikramiye ödemesi alabilir? Emekliye ek ikramiye ödemesi hangi bankadan yapılacak?

Milyonlarca emekli için 2024 yılında sürpriz açıklamalar gelmeye devam ediyor. Emekli maaşlarına yapılan zamlar sonrası bankalarda da emekli promosyon ücretleri artarak devam ediyor. Artık en düşük emekli maaşı alanlar bile en üst promosyon dilimden faydalanıyor. Yani 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere rekor ödeme yapılıyor. Emekliler 2024 yılında bankalar için oldukça cazip müşteri haline dönüşürken promosyon listeleri de güncellendi. Peki hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? SSK BAĞ-KUR, 4C ve EYT emeklisi için güncel promosyon listeleri haberimizde…

emekli-ikramiye-1.jpg

EMEKLİ BANKA PROMOSYONLARI REKORA KOŞUYOR

Ocak 2024 emekli zammı ile beraber bir çok ek ödemede de yeni güncellemeler yapıldı. Banka promosyonları başta olmak üzere emeklilerin ek kazançları arttı. Emekli maaşı alanlara sürpriz açıklama geldi. Salı ve Çarşamba günü emeklinin IBAN numarasından ek ödeme listesi çıktı. SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT emeklisi rekor ek ödeme yapılacak. Emekli tahsis numarası sonuna göre yapılacak olan ödemelere ilişkin detaylarda belli oldu. İşte emekli maaşı alanları yakından ilgilendiren yeni son dakika gelişmeleri…

EMEKLİYE EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR TAM LİSTE 2024

SSK BAĞ-KUR ve 4C emeklisine en yüksek promosyon veren bankaların tam listesi belli oldu. 2024 Şubat ayı itibari ile emekliye yüksek promosyon veren bankalar şöyle:

Garanti bankası: emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olanlara 7500 TL promosyon ve aynı zamanda mobilden müşteri olup maaş taşıma talimatı verenlere 2000 TL’ye varan ekstra bonus.

Yapı kredi bankası: 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere 9000 TL promosyon ve ek olarak 1200 TL ek ödeme.

Finansbank: emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olanlara 9900 TL promosyon.

Türkiye finans: 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliye 15.000 TL net promosyon.

ING Türkiye: 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliye 10.000 TL net promosyon ve ek olarak fatura ödeme talimatına 5000 TL ek promosyon.

Akbank: 1000 TL ve üstü maaş alan emekliye 10.000 TL promosyon ve 2000 TL chip para hediyesi.

emekli-ikramiye-2.jpg

EMEKLİ PROMOSYON ŞARTLARI DEĞİŞTİ Mİ?

Emekli promosyonu kampanyalarından yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar yeni yılın gelmesiyle birlikte promosyon şartları değişti mi sorusuna da yanıt arıyor. 2024 yılında emekli promosyon şartlarında herhangi bir değişiklik olmadı. Yani emekliler sadece üç yıllık maaş taşıma taahhüdü ile beraber koşulsuz şartsız ek ödeme alabilecek. Ancak bazı bankalarda ek koşullar bulunuyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu ek koşulları yerine getiren emekliler ekstra ödeme alıyor.

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Emekli promosyon başvuruları bankaların şubelerinden mobil bankacılık hizmetlerinden ya da internet bankacılığı aracılığıyla kolayca yapılabiliyor. Promosyon almak isteyenler bankaların resmi internet sitelerini ziyaret ederek başvuru kanalları hakkında detaylı bilgi alabilir.