Eren Aksoyoğlu: CHP'ye seve seve oy atacaksınız boş yapmayın

CHP kendi seçmenini kaybetmeye doymuyor! Tarihin en büyük hezimeti geliyor!

Eren Aksoyoğlu: CHP'ye seve seve oy atacaksınız boş yapmayın

CHP üyesi sosyal medya fenomeni Eren Aksoyoğlu'da CHP'lileri oy vermemesi için tetikleyenler kervanına katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin vekillerinin ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylemleri, tavırları ve vekillerin Akbelen'de yaptıkları, kendilerine oy veren vatandaşları tamamen uzaklaştırmaya devam ediyor.

CHP tarihin en büyük hezimeti ile karşı karşıya kalmaktan çekinmiyor. Milletvekillerin kendisine oy veren CHP'lilere oy veren koyunlar muamelesi yapmasına Eren Aksoyoğlu'da katıldı.

Eren Aksoyoğlu Twitter hesabından "Ekrem İmamoğlu, CHP örgütlerinden gelen reaksiyonları gördü ve doğru bir pozisyon aldı. Kendisinin siyasete başladığı dönemin pratikleri kendisine bir örgüt tokatı atacaktı." twetine Uğur isimli bir kullanıcının "tokadı hep beraber yiyeceksiniz.Ekrem’e de yazık olacak" yanıtına "Uğur gidip oy vereceksin. Çok lüzumsuz yükselmeler bunlar." diye yazdı. Bunun üzerine CHP'li kullanıcılar Aksoyoğlu'na tepkin dolu yorumlar yaptı.

Eren Aksoyoğlu'nun sözde CHP'yi eleştiriyorum şeklinde CHP'lilere yaptığı imalar sinir uçlarını gerdi.

Muhalif vatandaşların Eren'e yaptığı bazı yorumlar şu şekilde;

"Eren boşuna kendine yer yapma, herhangi bir gerçek muhalif partide senin işin yok zaten"

"Yirmi senedir iktidar seçmenini “koyun” olmakla suçlayan zihniyetin asıl düşüncesi bu gönderide yatıyor. Mevcut CHP yönetiminin destekçileri, kendilerine oy verenlerin müstakil bir iradesi olmadığını defaatle vurguladı. Takdir CHP seçmenine ait.", ,

"Sandıkta görüşeceğiz Eren. Hepinizin anlayacağı şekilde anlatacağız bazı şeyleri.",

"Valla biz kılıçdara oy verdiğimiz gün şu muameleyi hakettik. O zaman toyduk akp olmasın derdik. Şimdi bilgeyiz CHP yok olsun diyoruz.",

"CHP’li yaşlı teyzeler amcalar öldüler hala onlara güveniyorlar galiba. Etrafımda chpye oy verecek bir kişi bile kalmadı bu tarz konuşmaya devam edin de hala oy atacak gerzekler varsa onlarda görsün rezil herifler"