EYT, SSK, BAĞ-KUR Emeklisi İçin Çifte Jest! 10.000 TL üstü maaş alana 09.30'da müjde geldi

Emekliye bayram öncesi çifte jest. 10.000 TL ve üstü maaş olan emekliye ek para ödemesi onaylandı. Ödeme tarihleri duyuruldu.

EYT, SSK, BAĞ-KUR Emeklisi İçin Çifte Jest! 10.000 TL üstü maaş alana 09.30'da müjde geldi

EYT, SSK, BAĞ-KUR Emeklisi İçin Çifte Jest! 10.000 TL üstü maaş alana 09.30'da müjde geldi!

Emekliler için yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde peş peşe müjdeli duyurular yapılmaya devam ediyor. Emekli maaşı ödeme tarihlerinin öne çekilmesi ve Bayram ikramiyesinin de Mart sonunda ödenecek olması emekliyi zaten sevindirmişti. Bir güzel haberde bankalardan geldi. Bankalar emekli maaş müşterisi yapabilmek adına kıyasıya bir rekabet içine girerken sürpriz müjdeyi son dakika olarak duyurdu. Milyonlarca emekli için ek para ödemesi geliyor. 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emekliler başvuru yaparak ek ödeme almaya hak kazanacak. Emekli maaşı alanlara sürpriz ödeme duyurusunun Tüm detayları haberimizde…

Bankalar emekliler için adeta para musluklarını sonuna kadar açtı. Son 2 yıl içinde emekli maaşlarına yapılan zamlar bankaların iştahını kabartırken özellikle 2024 yılında emekliye yönelik çok cazip promosyon teklifleri var. Üstelik sadece promosyonda değil bankalardan emekliye çifte jest geldi. Maaş promosyonuna ek olarak emekli için uygun ve özel faiz oranları ile kredi seçenekleri de sunuluyor. Yani emekliler seçtikleri bankaya maaşlarını taşımaları durumunda Bir taşla iki kuş vuruyor. Peki Mart 2024 en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? İşte 2024 mart ayı banka banka güncel emekli promosyon listesi…

emekliye-cifte-jest-1.jpg

TÜRKİYE İŞ BANKASI'NDAN EMEKLİYE ÖZEL ÖDEME

Emekli maaşı alanlar için Türkiye İş Bankası rekor promosyon ödemesi ile dikkat çekiyor. 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliler İş Bankası'nı tercih etmeleri durumunda 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi alabiliyor. İş Bankası promosyonun yanında yeni müşterisi olacak Emeklilere Hoş geldin kampanyası kapsamında tam 15.000 TL karşılıksız ve geri ödemesiz faizsiz desteği sunuyor.

EMEKLİYE DENİZBANK'TAN HEM PROMOSYON HEM KREDİ

Emeklilere yönelik Deniz bankada cazip kampanyalar var. Emekli maaşını 3 yıllığına DenizBank’a taşıyan tüm emekliler 5.000 TL'ye Varan nakit promosyon alabiliyor. Ayrıca yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi DenizBank emekli müşterilerine düşük faizli kredi fırsatları da sağlıyor.

3 DEVLET BANKASI'NDAN EMEKLİYE ÖZEL PROMOSYON VE KREDİ

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ta da emekliye özel birçok ayrıcalık var. 3 yıllığına maaşını kamu bankalarından birine Taşıyan emekliler 5000 TL kadar promosyon almanın yanında en uygun faiz oranları ile ucuz kredi kullanma şansına sahip oluyor. Devlet bankaları emekli müşterilerine faizsiz nakit avans konusunda da ayrıcalık tanıyor.

emekliye-cifte-jest-2.jpg

QNB FİNANSBANK'TAN EMEKLİYE REKOR PROMOSYON

Emekli maaşı alanlar için bir özel teklifte Finansbank'tan geldi. SSK bağ-kur memur emeklisi fark etmeden maaşını Finansbank'a Taşıyan tüm emekliler için 9200 TL'ye Varan promosyon ödemesi var. Ayrıca emekliler Finansbank’ı tercih etmeleri durumunda düşük faizli kredi ve faizsiz nakit avans gibi ayrıcalıklarla da buluşacak.

GARANTİ BBVA PROMOSYONA EK BONUS VERİYOR

10.000 TL üstü maaş alan emekliler için Garanti Bankası'nın kampanyası da son derece cazip. Emekliye 8500 TL'ye kadar promosyon ve ek olarak 1500 TL Bonus fırsatı sunan Garanti Bankası aynı zamanda yeni müşterilerine 30.000 TL'ye kadar faizsiz kredi sağlıyor.

AKBANK’TAN REKOR ÖDEME

Emekli maaşı alanlara Akbank'tan da rekor ödeme var. 3 yıllığına maaşını taşıyan ve aynı zamanda otomatik ödeme talimatı verenler 10.000 TL promosyon ve 2500 TL hediye chip para almaya hak kazanıyor. Akbank'ın kampanyasında yine hoş geldin paketi kapsamında 15.000 TL faizsiz nakit avans fırsatı da var.

emekliye-cifte-jest-3.jpg

YAPI KREDİ BANKASI PROMOSYONDA ÇITAYI YÜKSELTTİ

Yine Yapı Kredi Bankası da Mart 2024 promosyon ücretlerini güncelleyen bankalar arasında yer aldığı nokta banka tarafından 3 yıllık maaş tahlili veren emeklilere sunulan net promosyon 12.500 TL'ye kadar yükseldi. Ayrıca emekliler Yapı Kredi bankasının tercih ederek ekstra ödemelerden de yararlanabiliyor.

ING BANK’TAN 15.000 TL'YE KADAR EK ÖDEME

Emekliye en yüksek promosyon veren bankalar listesinde üst sıralarda yer alan ING Bank emekli maaşı taşıyana ve 3 yıllık kalma sözü verene 10.000 TL net promosyon sağlıyor. Ayrıca ING Bank otomatik ödeme talimatı veren emekli müşterilerine de 5.000 TL'lik ek promosyon desteği sunuyor.

TÜRKİYE FİNANS’TAN BÜYÜK MAAŞ PROMOSYONU ATAĞI

2024 mart ayı itibarıyla emekli maaş promosyonu konusunda atak yapan bankalardan biri de Türkiye finansı oldu. Cazip teklifi ile emeklilere adeta mest eden Türkiye Finans, 15.000 TL'ye kadar promosyon desteğini 3 yıllık taahhüt sözleşmesi karşılığında hemen veriyor. Türkiye Finans'ın cazip kampanyasını değerlendirmek için 31 Mart'a kadar başvuru yapabilirsiniz.