Forslu Bayrak göndere çekildi! CHP’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel karşılama

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 yıl aradan sonra CHP’ye ziyaret gerçekleştiriyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ziyaretinin ardından iade-i ziyaret yapan Erdoğan, CHP Genel Merkezi’nde.

Forslu Bayrak göndere çekildi! CHP’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel karşılama

Tüm gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugünkü CHP ziyaretine çevrildi. CHP Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı’na özel karşılama için hazırlıklar tamamlandı. CHP, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel Forslu Bayrağı göndere çekti. CHP binasında Özel ile görüşme gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘ı özel bir şekilde karşılayan CHP’de her detay en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. CHP’li yetkililerin Forslu Bayrağı göndere çektiği anlar kameralara yansıdı.

FORSLU BAYRAK GÖNDERE ÇEKİLDİ

CHP genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak için hazırlıklar erken saatlerde başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geliş saati olan 16.00'dan önce hazırlıklara başlanan CHP Genel Merkezi'nde hummalı bir çalışma vardı. CHP'li yetkililer, her detayı en ince ayrıntısına kadar düşündü ve hazırlıklarını tamamladı. CHP'de Forslu Bayrak da göndere çekildi.

forslu-bayrak-gondere-cekildi-chp-de-cumhurbaskani-erdogan-a-ozel-karsilama.jpg

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ EN ÜST SEVİYEDE TUTULDU

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'ye iade-i ziyareti günün en önemli konu başlıkları arasında. Özel güvenlik önlemleri altında yapılacak olan ziyaret esnasında CHP Genel Merkezi, vatandaş ve partili ziyaretine kapalı olacak. Ziyaret esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel, ikili oturma formatına göre yan yana oturacak. Özgür Özel'e 2 Mayıs'taki ziyarette olduğu gibi İstanbul Milletvekili Namık Tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ise AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş eşlik edecek. CHP lideri Özel'in makam odasında yapılacak olan görüşmede Cumhurbaşkanı Forslu Türk Bayrağı olacak. Ziyaretten önce CHP'den yapılan açıklamada karşılama ile ilgili detaylara yer verilmişti. CHP Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, herkesin heyecanlı olduğunu ifade etmiş ve 'Biz, devlet protokolü gereği neyse Cumhurbaşkanımızı öyle karşılayacağız.' demişti.