Galerici azalan satışlara çözümü bakın nasıl buldu

Geçmiş dönemde artan fiyatlar ve sıfır araçlara ulaşılabilirliğin artmasıyla beraber ikinci el otomobil satıcıları ciddi anlamda zora girdi.

Galerici azalan satışlara çözümü bakın nasıl buldu

Şanlıurfa'da bir galeri düşen satışlarını artırmak için bir kampanya başlattı. Sosyal medyada gündem olmayı başaran kampanyada araba alana küçükbaş kurbanlık hediye edileceği duyuruldu. İkinci el otomobil piyasasındaki durgunluk galericileri kampanya düzenlemeye teşvik etti. Kampanyalara rağmen satışlar da artış yaşanmazken Şanlıurfa'da bir galerici çareyi küçük baş hediye etmekte buldu.

galerici-azalan-satislara-cozumu-bakin-nasil-buldu.jpg

ARAÇ ALANA KURBANLIK HEDİYE
Kurban bayramına sayılı günler kala işlerini yoluna sokmak isteyen bir galerici sosyal medyanın gündeminde adeta bomba etkisi yarattı. Şanlurfa'da ikinci el alım-satım yapan bir kişi araç alana kurbanlık hediye edeceğini duyurdu. Kampanya sosyal medyada ses getirmeyi başarırken kullanıcılardan da yorumlar gecikmedi. Fiyatların yüksekliğinden şikayet eden sosyal medya kullanıcıları, 'Fiyatın içinde kurban fiyatı da vardır' ifadeleriyle tepki gösterdi.

galerici-azalan-satislara-cozumu-bakin-nasil-buldu-001.jpg

Geçmiş dönemde artan fiyatlar ve sıfır araçlara ulaşılabilirliğin artmasıyla beraber ikinci el otomobil satıcıları ciddi anlamda zora girdi. Şanlıurfa'da bir galeri düşen satışlarını artırmak için bir kampanya başlattı. Sosyal medyada gündem olmayı başaran kampanyada araba alana küçükbaş kurbanlık hediye edileceği duyuruldu. İkinci el otomobil piyasasındaki durgunluk galericileri kampanya düzenlemeye teşvik etti. Kampanyalara rağmen satışlar da artış yaşanmazken Şanlıurfa'da bir galerici çareyi küçük baş hediye etmekte buldu.