Gaziantep sağanak yağışa teslim oldu! Yollar göle döndü araçlar suya gömüldü

Yurt genelinde yerel olarak devam eden sağanak yağış Gaziantep’te de etkisini gösterdi. Sağanak yağışın etkisi altına giren kentte yollar göle döndü araçların suya gömüldüğü görüldü. Çok sayıda vatandaşın ve aracın yolda mahsur kaldığı öğrenildi.

Gaziantep sağanak yağışa teslim oldu! Yollar göle döndü araçlar suya gömüldü

Akşam saatlerinde başlayan ve aralıklı olarak etkisini sürdüren sağanak yağış Gaziantep’te hayatı adeta durma noktasına getirdi. Sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü çok sayıda aracın köprülü kavşaklarda mahsur kaldığı görüldü. Sağanak yağış nedeniyle suyla dolan kavşakta mahsur kalan vatandaşlar için bölgeye itfaiye, AFAD, UMKE, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI FELÇ ETTİ

Gaziantep’te akşam saatlerinde başlayan ve aralıklı olarak etkisini sürdüren sağanak yağış hayatı felç etti. Yoğun yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Yağışla birlikte Seyrantepe Mahallesi’ndeki Çimento Kavşağı’nı su bastı. Kavşağın suyla dolmasıyla araçlar sular altında kalırken bölgede mahsur kalan vatandaşlar için ihbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, UMKE, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

gaziantep-saganak-yagisa-teslim-oldu-yollar-gole-dondu-araclar-suya-gomuldu.jpg

EKİPLER ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Olay yerine gelen ekiplerin çalışmalarıyla bölgede mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı. Gaziantep’te günlük yaşamı olumsuz etkileyen sağanak yağış etkisini sürdürürken ekipler de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

gaziantep-saganak-yagisa-teslim-oldu-yollar-gole-dondu-araclar-suya-gomuldu-001.jpg