Gebze lojistik depo yangını SON DAKİKA: Alevler fabrikalara sıçradı

Gebze ilçesinde bir lojistik deposunda çıkan yangına müdahale için İstanbul ve çevre illerden takviye ekip sevk edildi. Ekiplerin yangını söndürme çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken yükselen alevlerin diğer fabrikalara da sıçradığı belirtildi.

Gebze lojistik depo yangını SON DAKİKA: Alevler fabrikalara sıçradı

Kocaeli Gebze’de lojistik deposunda çıkan yangında hızla büyüyen alevlerin diğer fabrikalara da sıçradığı ve geniş bir alana yayıldığı öğrenildi. Yangına müdahale için bölgeye İstanbul ve çevre illerden çok sayıda takviye ekip sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

ALEVLER FABRİKALARA SIÇRADI

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir lojistik deposunda yangın çıktı. Yangının kısa sürede büyüdüğü ve yükselen alevlerin diğer fabrikalara da sıçradığı öğrenildi. Alevlerin geniş bir alana yayıldığı yangına müdahale için İstanbul ve çevre illerden takviye ekip sevk edildi.

gebze-lojistik-depo-yangini-son-dakika-alevler-fabrikalara-sicradi.jpg

YANGINI SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yangın, Gebze ilçesi Barış Mahallesi'ndeki bir lojistik firmasına ait olan depoda sabaha karşı saat 04.00 sularında meydana geldi. Çevredekilerin yangını görmesi ve 112'ye yaptığı ihbar üzerine bölgeye AFAD, UMKE, sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken itfaiye ekipleri hızla yangını söndürme çalışmalarına başladı. Alevler arasında kalan depoya müdahale sürerken hızla büyüyen alevler geniş bir alana yayıldı. Yangını söndürme çalışmaları için İstanbul ve çevre illerden de olay yerine takviye itfaiye ekipleri ve su tankerleri sevk edildi. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.