Hakkari’de deprem! AFAD son depremler 11 Şubat 2024

Hakkari Yüksekova’da deprem meydana geldi. Sabah saatlerinde meydana gelen depremle ilgili araştırmalar sürüyor. Depremin büyüklüğü 4.4 olarak kaydedildi. AFAD, depremin derinliğini 5.74 km olarak bildirdi.

Hakkari’de deprem! AFAD son depremler 11 Şubat 2024

Deprem gerçeği kendisini hatırlatmaya devam ediyor. Bu sabah saatlerinde merkez üssü Hakkari’nin Yüksekova ilçesi olan 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin çevre illerden de hissedildiği öğrenilirken herhangi olumsuz bir durum yaşanmadığı bilgisine de yer verildi.

HAKKARİ’DE KORKUTAN DEPREM

Hakkari’de sabah saatlerinde korkutan bir deprem meydana geldi. AFAD’dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü ve saati ile ilgili bilgi verildi. Sabah saat 07.36 sularında meydana geldiği kaydedilen depremin merkez üssü Yüksekova ilçesi olarak kayıtlara geçti. Sarsıntının büyüklüğü ise 4.4 olarak kaydedildi.

hakkari-de-deprem-afad-son-depremler-11-subat-2024.jpg

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

11 Şubat 2024 saat 07.36 sularında meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem Hakkari’nin Yüksekova ilçesi ile birlikte çevre illerden de hissedildi. Depremin yerin 5.74 kilometre derinliğinde yaşandığı aktarılırken AFAD, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını aktardı. Depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli korku ve panik yaşadı.