Hakkari-Van karayolunda trafik kazası! Minibiüsün üzerine çığ düştü

Hakkari-Van karayolunda trafik kazası meydana geldi. Bir minibüsün üzerine çığ düştüğü öğrenilen kazada ölü ve yaralılar olduğu bilgisine yer verildi. Üzerine çığ düşen ve sürüklenen minibüsün şarampole yuvarlandığı öğrenildi.

Hakkari-Van karayolunda trafik kazası! Minibiüsün üzerine çığ düştü

Hakkari-Van karayolunda yaşanan trafik kazasında bir minibüsün üzerine çığ düştüğü ve minibüsün şarampole yuvarlandığı öğrenildi. Çığ altında kalan yolculardan birinin hayatını kaybettiği öğrenilirken kazada 12 kişinin yaralandığı bilgisine yer verildi. AFAD’dan da kazayla ilgili açıklama geldi.

MİNİBÜSÜN ÜZERİNE ÇIĞ DÜŞTÜ

Kaza, Hakkari-Van karayolunda bu akşam saatlerinde yaşandı. Alınan bilgilere göre bir minibüsün üzerine çığ düştü ve üzerine çığ düşen minibüs sürüklenerek şarampole yuvarlandı. Güzeldere mevkiinde meydana gelen kazada yolcu minibüsünün Van’dan Yüksekova’ya gittiği öğrenilirken kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.

hakkari-van-karayolunda-trafik-kazasi-minibusun-uzerine-cig-dustu.jpg

MİNİBÜS ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Üzerine çığ düşen minibüsün sürüklenerek şarampole yuvarlandığı öğrenilen kazada minibüsün içindeki yolcuların bazılarının kendi çabasıyla bazılarının da vatandaşlar tarafından kurtarıldığı öğrenildi. Çığ altında kalan bir kadın yolcunun olay yerinde hayatını kaybettiği de gelen bilgiler arasında yer aldı. Kazada 12 kişi yaralanırken, bölgeye çok sayıda AFAD, 112 ve Jandarma ekibi sevk edildi. Kazayla ilgili açıklama yapan AFAD, bugün saat 19.14 sularında Van’ın Başkale ilçesinde bir minibüsün üzerine çığ düştüğünü ve olay yerine AFAD, 112 Sağlık ve Jandarma ekiplerinin sevk edildiğini bildirdi. Yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda 12 vatandaşın yaralı olarak kurtarıldığını duyuran AFAD, 1 vatandaşın da cansız bedenine ulaşıldığını aktardı ve ‘Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı; yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.’ notunu ekledi.