Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, terör hedeflerini vurmaya devam ediyor. Sınır ötesinde operasyonlar hız kesmeden devam ederken Irak’ın kuzeyinden yeni bir operasyon haberi daha geldi. TSK, 16 terör hedefini imha etti.

Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

Terör mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Sınır ötesi operasyonlarına da devam eden Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyine düzenlediği operasyonda 16 hedefi imha etti, çok sayıda teröristi de etkisiz hale getirdi. Operasyonla ilgili tüm detaylar Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklandı. MSB, sosyal medyadan yaptığı açıklamaya ‘’Irak’ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik ani hava harekatlarımız devam ediyor!’ notunu ekledi.

ÇOK SAYIDA TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri, başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yeni açıklamada, TSK tarafından Irak’ın kuzeyindeki terör örgütlerine yönelik hava harekatında 16 hedef imha edildi. Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

TERÖR HEDEFLERİ İMHA EDİLDİ

TSK'dan Irak’ın kuzeyine bir hava harekatı daha düzenlendi. TSK’nın düzenlediği hava harekatı ile ilgili açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı (MSB), PKK/KCK ve diğer terörist unsurlarına yönelik Irak’ın kuzeyindeki Gara, Metina, Hakurk ve Kandil bölgelerine yapılan hava harekatında16 terör hedefinin imha edildiği ve çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği bilgisine yer verdi.

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Sınır ötesi operasyonuyla ilgili açıklama yapan ve operasyonla ilgili tüm detayları kamuoyuyla paylaşan MSB’nin ‘Irak’ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik ani hava harekatlarımız devam ediyor!’ notuyla yaptığı açıklama şöyle;

irak-in-kuzeyine-hava-harekati-cok-sayida-terorist-etkisiz-hale-getirildi.jpg