İskoçlar Çetesi Kafes-17 Operasyonuyla çökertildi! Bakan Yerlikaya açıkladı

Suçlulara yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken İçişleri BAKANI Ali Yerlikaya’dan yeni bir açıklama daha geldi. Bakan Yerlikaya, İstanbul merkezli Tekirdağ ve Gaziantep’te eş zamanlı olarak yapılan operasyon hakkında bilgi verdi.

İskoçlar Çetesi Kafes-17 Operasyonuyla çökertildi! Bakan Yerlikaya açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul merkezli Tekirdağ ve Gaziantep’te eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes-17 operasyonuyla ilgili detaylar yer aldı. Operasyonda ‘İskoçlar Çetesi’ olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi. Yapılan operasyonda elebaşı dahil 38 kişi yakalandı ve suç örgütünün 250 milyon liralık mal varlığına el konuldu.

İSKOÇLAR ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

Güvenlik güçlerinin suçlulara yönelik operasyonları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan operasyonları detaylarıyla paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan eş zamanlı olarak düzenlenen kafes-17 operasyonuyla ilgili de açıklama geldi. Sosyal medya hesabından Kafes-17 operasyonuyla ilgili açıklama yapan Bakan Yerlikaya, İskoçlar Çetesi olarak bilinen organize suç örgütünün Kafes-17 operasyonuyla çökertildiğini duyurdu.

iskoclar-cetesi-kafes-17-operasyonuyla-cokertildi-bakan-yerlikaya-acikladi.jpg

38 KİŞİ YAKALANDI

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce, İstanbul, Tekirdağ ve Gaziantep’te suç işlemek amacıyla örgüt kurarak uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan ‘İskoçlar Çetesi’ olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik Kafes-17 operasyonları düzenlendi. Operasyonda örgütün ele başı başta olmak üzere 38 kişi yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıslardan 8’i tutuklandı. Diğerlerinin işlemleri devam ediyor.

iskoclar-cetesi-kafes-17-operasyonuyla-cokertildi-bakan-yerlikaya-acikladi-001.jpg

‘HALKIMIZIN HUZURUNU BOZANLARA HAYATI DAR EDECEĞİZ’

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla operasyon hakkında detaylara yer veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonları düzenleyen jandarma ekiplerini tebrik etti ve şu ifadeler eyer verdi;

‘Operasyonları düzenleyen Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. AZİZ Milletimizin duaları sizlerle. Organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine, halkımızın huzurunu bozanlara hayatı dar edeceğiz. Nefeslerini keseceğiz.’

iskoclar-cetesi-kafes-17-operasyonuyla-cokertildi-bakan-yerlikaya-acikladi-002.jpg