İstanbul’da dehşet! Tuvalete götürdükleri genç kızı tekme tokat dövüp kameraya çektiler

İstanbul’da akran zorbalığının bir başka boyutu yaşandı. Beylikdüzü ilçesinde meydana gelen olayda 3 genç kızın bir diğer genç arkadaşlarını restoran tuvaletinde tekme tokat dövdüğü anlar yine kendileri tarafından kamera kaydına alındı.

İstanbul’da dehşet! Tuvalete götürdükleri genç kızı tekme tokat dövüp kameraya çektiler

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde meydana gelen olaya ait görüntüleri izleyenlerin kanı dondu. Gezme bahanesiyle dışarı çıkardıkları arkadaşlarını bir restoranın tuvaletinde sıkıştıran 3 genç kızın arkadaşlarını acımasızca darp ettiği anlar yine kendi cep telefonu kameraları tarafından kayıt altına alındı. O anları sosyal medyada paylaşan genç kızların arkadaşlarını tekme tokat dövdüğü görüntüleri görenleri dehşete düşürdü.

RESTORANIN TUVALETİNDE ACIMASIZCA DÖVDÜLER

Gençler arasında hızla yayılan akran zorbalığının bir başka boyutu daha yaşandı. İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde genç kızlar arasında yaşanan olay bir ke daha akran zorbalığı gerçeğini gözler önüne serdi. Olayda alınan bilgilere göre, gezmeye çıktıkları arkadaşlarını restoranın tuvaletinde sıkıştıran 3 genç kız arkadaşlarını acımasızca dövdükleri anları kendi cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alıp görüntüleri sosyal medyada paylaştılar.

istanbul-da-dehset-tuvalete-goturdukleri-genc-kizi-tekme-tokat-dovup-kameraya-cektiler.jpg

DARP ANLARINI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

Bugün meydana gelen olayda 3 kızın arkadaşlarını gezmeye gidelim diyerek dışarı çağırdıkları ve bir restoranda buluşan 4 kızın bir süre sonra tuvalete gittiği öğrenildi. Genç kızlardan birinin A.K. isimli kıza ‘Annem hakkında nasıl konuşursun?’ diyerek saldırmaya başladığı daha sonra yanındaki diğer kızın da A.K.’ye saldırdığı ve talihsiz kızı tekme tokat dövdükleri görüldü. Gözü dönen gençler arkadaşlarını saçından çekerek defalarca duvara vurdu. Yere düşen genç kız tuvalet kabinine sığınmaya çalışırken diğerleri ise onun yere düşmesine aldırış etmeden darp etmeye devam etti. Dehşet anlarını yine kendi cep telefonları ile kayıt altına alan genç kızlar darp anlarını sosyal medyada paylaştı. Olaya ait görüntüler ise görenleri dehşete düşürdü.

istanbul-da-dehset-tuvalete-goturdukleri-genc-kizi-tekme-tokat-dovup-kameraya-cektiler-001.jpg