İstanbullular DİKKAT! Hafta Sonu Planları İptal! Meteoroloji'den Cumartesi, Pazar Günü İçin Kritik Uyarı

Meteorolojiden İstanbul için kritik uyarı. Hafta sonu planları yapanlar dikkat yağış geliyor. İşte meteoroloji son dakika hava durumu tahminleri…

İstanbullular DİKKAT! Hafta Sonu Planları İptal! Meteoroloji'den Cumartesi, Pazar Günü İçin Kritik Uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Hafta sonu plan yapanlar dikkat, Hava durumuna bakmadan karar vermeyin. Çünkü Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan raporla birlikte hafta sonu tahminleri değişti. İstanbul'da Cumartesi günü sağanak yağış bekleniyor. Pazar günü hava normale dönecek Ancak Pazartesi gününden itibaren yeni gelişmeler var. Peki bugün hava nasıl olacak? İstanbul Ankara İzmir yeni hava durumu tahminleri haberimizde…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Hafta sonu plan yapanlar için yeni uyarı yayınladı. Başta İstanbul olmak üzere birçok ilde cumartesi günü itibariyle sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan değerlendirmelerde bugün yurdun kuzey ve batı kesimlerinde havanın yer yer parçalı ve bulutlu olacağı belirtilirken diğer bölgelerde hava açık ve az bulutlu olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin kuzey ve doğusunda yüksek Kara örtüsü bulunan yerlerde Çığ tehlikesine karşı tedbirli olmak gerekiyor.

METEOROLOJİDEN CUMARTESİ GÜNÜ İÇİN KRİTİK UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu tahmin raporunda cumartesi günü için kritik uyarı yayınladı. Yayınlanan tahmin raporuna göre Marmara Ege ve Akdeniz bölgelerinde cumartesi günü yağış bekleniyor.

Özellikle İstanbul'da Cumartesi günü yağışların yerel olarak kuvvetli olabileceği vurgulandı. Bu sebeple hafta sonu planı yapanların tedbirli olmaları istendi. Şemsiyenizi almadan evden çıkmayın.

PAZARTESİ GÜNÜ DONDURUCU SOĞUKLAR GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da Pazartesi günü içinde uyarı yaptı. Pazartesi günü soğuk sabah saatlerinden itibaren yeni soğuk hava dalgası İstanbul'a giriş yapacak. İstanbul'da hava sıcaklığında 5 dereceye kadar düşüş bekleniyor.

29 ŞUBAT BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Peki 29 Şubat Bugün hava nasıl olacak? Ankara İstanbul İzmir'de hava durumu nasıl? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan sonra para göre Bugün Türkiye genelinde hava parçalı bulutlu ve açık olacak. Hava sıcaklığı ise mevsim normallerinin üstünde seyredecek. Özellikle Doğu Anadolu Bölgesi'nin yüksek kesimlerinde kar örtüsü bulunan bölgeler için uyarı yapıldı. Bu bölgelerde yaşanacak çığ düşmesi tehlikesine karşı vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.