İzmir hayalet nişancıyı konuşuyordu! Uykuları kaçıran şahıs yakalandı

İzmir’de gündeme gelen ‘hayalet nişancı’ olayının detayları merak edilirken vatandaşların uykularını kaçıran şahsın yakalandığı öğrenildi. Karşıyaka ilçesinin kabusu olan şahsın gözaltına alındığı belirtildi.

İzmir hayalet nişancıyı konuşuyordu! Uykuları kaçıran şahıs yakalandı

İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki bir parkta farklı farklı zamanlar 5 kişi ve 1 köpeğin nereden ateşlendiği bilinmeyen bir pompalı tüfekle vurularak yaralanması olayı vatandaşlara büyük korku ve panik yaşatmıştı. Durumun polise intikal etmesi ile ekipler, bu olayı gerçekleştiren şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Aynı olayda yaralanan bir kadının verdiği ifadeden yola çıkan polis ekipleri, şüpheli 3 şahsın adresini belirledi ve olayı gerçekleştirdiği düşünülen Y.A.T. gözaltına alındı. Polis ekiplerinin diğer şüphelileri yakalama çalışmaları devam ediyor.

PARKTAKİ YARALANMA OLAYLARI HERKESİ ÜRKÜTTÜ

Olay, İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki bir parkta meydana geldi. Alınan bilgilere göre Karşıyaka ilçesinde yer alan Nergis Parkı’nda farklı farklı zamanlarda 5 kişi ve 1 köpek nereden ateşlendiği bilinmeyen pompalı tüfekle vurularak yaralandı. Olayın ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaralılar arasında olan bir kişinin ifadesine başvurdu. Hayalet nişancı tarafından yaralandığı belirtilen vatandaş, olayın 15 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştiğini söyledi ve olayı anlattı.

AYAĞINA SAÇMA İSABET ETMİŞ

Bahse konu olay adresinde bulunan iş yerine girdiği esnada ilk olarak ince bir şekilde çat diye ses duyduğunu ardından da ayağında bir ağrı hissettiğini söyleyen vatandaş, ayağına baktığında kan aktığını gördüğünü ve kendi imanlarıyla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gittiğini belirtti. Ayağına saçma isabet ettiğini öğrendiğini anlatan mağdur vatandaş, kimseden şüphelenmediğini ve olay anında da şüpheli bir durum yaşanmadığını söyledi ve şikayetçi ve davacı oldu.

izmir-hayalet-nisanciyi-konusuyordu-uykulari-kaciran-sahis-yakalandi.jpg

YAKALANDI

Polis ekipleri olay yerinde gerekli incelemeleri yaptı. Ekipler, çalışmalarını yoğunlaştırdı ve vatandaşın kabusu olan 3 şüphelinin adresini tespit etti. Tespit edilen adreslere gece saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Şüpheliler arasında olayı gerçekleştirdiği değerlendirilen Y.A.T. gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.