İzmir sağanak yağışa teslim! Yollar suyla doldu, iş yerlerini su bastı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen peş peşe uyarıların ardından yurdun pek çok noktasında yağışlı hava etkili oluyor. Bugün ve yarın için Marmara Bölgesi’ne fırtına ve yağış uyarısı verilirken yurt genelinde yağışlı bir hava etkili oluyor.

İzmir sağanak yağışa teslim! Yollar suyla doldu, iş yerlerini su bastı

Yurt genelinde yağışlı bir hava hakim oluyor. Bol yağışlı geçen illerden biri de İzmir. Bugün İzmir’de sabah saatlerinden itibaren aralıklı olarak yağış görülmüştü. Aniden bastıran sağanak yağışla birlikte kentin en sık ziyaret edilen yerlerinden biri olan Alsancak’ta yollar adeta göle döndü. Trafik durma noktasına gelirken bazı iş yerlerini de su bastı. İşte detaylar…

İZMİR’DE YOĞUN YAĞIŞ ETKİLİ OLUYOR

İzmir’de bugün yoğun yağışlı geçen bir hava durumu hakim. Sabah saatlerinde aralıklı olarak başlayan yağmur giderek etkisini gösterdi. Aniden bastıran sağanak yağış ise yolları adeta göle çevirdi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamadı. Yoğun yağış sebebiyle trafik durma noktasına geldi. Kentin en işlek yerlerinden biri olan Alsancak’ta yoğun yağış nedeniyle yollar suyla doldu.

izmir-saganak-yagisa-teslim-yollar-suyla-doldu-is-yerlerini-su-basti.jpg

izmir-saganak-yagisa-teslim-yollar-suyla-doldu-is-yerlerini-su-basti-001.jpg

DÜKKANLARI SU BASTI

İzmir’de etkili olan sağanak yağış Bornova, Konak, Balçova ve Karşıyaka ilçelerinde yoğun şekilde hissedildi. Kentin genelinde yağmur suları kaldırım seviyesine kadar gelirken Yoldan geçen araçlar sebebiyle taşan sular ise bazı iş yerlerinde su baskınlarına sebep oldu.

izmir-saganak-yagisa-teslim-yollar-suyla-doldu-is-yerlerini-su-basti-002.jpg

izmir-saganak-yagisa-teslim-yollar-suyla-doldu-is-yerlerini-su-basti-003.jpg

FIRTINA DA ETKİSİNİ GÖSTERİYOR

İzmir’de yoğun yağışla birlikte fırtınanın da etkili olduğu öğrenildi. Bazı dükkanlar, şiddetli rüzgarın etkisiyle sürüklenmemesi için kapılarının önündeki masa ve sandalyeleri topladı.