Karabük Üniversitesi itiraf sayfasındaki cinsel ilişki yorumları ortalığı karıştırdı

Karabük Üniversitesi’nin itiraf sayfasındaki yorumlar kısa sürede gündem oldu. Bir sayfa yöneticisi tarafından üniversitenin adıyla Instagram’da açılan itiraf sayfasında bazı erkek ve kız öğrencilerin yaptıkları yorumlar tartışılıyor.

Karabük Üniversitesi itiraf sayfasındaki cinsel ilişki yorumları ortalığı karıştırdı

Karabük Üniversitesi’nin Instagram’daki itiraf sayfasında üniversitede okuyan bazı kız ve erkek öğrencilerden gelen yorumlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Tartışma yaratan yorumlarda cinsel ilişki itirafları bulunuyordu. Üniversitedeki Afrikalı öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıklarını ve hastalık kapmış olabileceklerinden şüphelendiklerini anlatan öğrencilerin bu itiraflarında HIV ve HPV şüphesiyle hastaneye gittiklerini söyledikleri de görüldü.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN İTİRAFLARI GÜNDEM OLDU

Karabük Üniversitesi öğrencilerinin itirafları gündeme yerleşti. Günün en çok konuşulan konularından biri olan itiraflarda üniversite öğrencilerinin cinsel ilişki sonrası vücutlarında beliren sıkıntıları anlattıkları yorumlar sosyal medyada yayıldı. Bazı kız ve erkek öğrencilerin üniversitedeki Afrikalı öğrencilerle cinsel ilişki yaşadıktan sonra rahatsızlandıklarını iddia etti.

karabuk-universitesi-itiraf-sayfasindaki-cinsel-iliski-yorumlari-ortaligi-karistirdi.jpg

SOSYAL MEDYA BUOLAYI KONUŞUYOR

Sosyal medyanın gündemi üniversitede yaşanan bu olay oldu. Sosyal medya kullanıcıları bu olayı konuşuyor. Bir öğrenci yaşadığı mağduriyeti anlatmak için Karabük Üniversitesi itiraf sayfasına sahte hesap üzerinden mesaj gönderirken aynı mağduriyeti yaşayan çok sayıda öğrenci de yaşadıklarını paylaştı. Üniversitenin sosyal medyadaki itiraf sayfasında kız ve erkek öğrencilerin paylaştığı mesajlarda hastalık belirtileri ve korunmasız cinsel ilişki uyarıları dolup taştı.

karabuk-universitesi-itiraf-sayfasindaki-cinsel-iliski-yorumlari-ortaligi-karistirdi-001.jpg

HIV VE HPV ŞÜPHESİ

Üniversitedeki öğrencilerin üniversitenin sosyal medya sayfasına yaptıkları itiraflarda diğer öğrencileri uyardıkları görüldü. Üniversitedeki Afrikalı öğrencilerle cinsel ilişki yaşadıklarını iddia eden Karabük Üniversitesindeki bazı erkek ve kız öğrencilerin yaptıkları yorumlarda mağduriyetlerini anlattıkları görüldü. Türk öğrencilerden gelen bu mesajlarda kimi öğrencilerin HIC ve HPV şüphesiyle hastaneye başvurduklarını söyledikleri görüldü.

karabuk-universitesi-itiraf-sayfasindaki-cinsel-iliski-yorumlari-ortaligi-karistirdi-002.jpg