Kimin eli kimin cebinde belli değil! Kısmetse Olur yarışmacısı arkadaşının sevgilisiyle basıldı

Kısmetse Olur yarışmacısının şok görüntüleri sosyal medyaya düştü. Arkadaşının sevgilisi ile basıldı.

Kimin eli kimin cebinde belli değil! Kısmetse Olur yarışmacısı arkadaşının sevgilisiyle basıldı

Kısmetse Olur'un yeni sezon yarışmacılarından Gizem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Gizem paylaşımında eski sezon yarışmacısı Rotinda’nın sevgilisiyle aynı yatakta olduğunu söyledi. O görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken Rotinda'nın kayıt sırasında yataktaki rahatlığı ise dikkat çekti.

Kısmetse Olur yarışması yıllar sonra yeni sezonu ile YouTube’da yayınlanmaya başlanmıştı. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda büyük kaoslarla gündem olmaya devam eden yarışma ile ilgili sosyal medyada bomba görüntüler paylaşıldı. Yeni sezon yarışmacısı Gizem, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eski sezon yarışması Rotinda’yı sevgilisi Berk ile yatakta bastığını söyledi. Görüntüler kısa süre içinde sosyal medyanın gündemine otururken Gizem'in paylaşımları adeta olay yarattı.

SEVGİLİSİ BERK VE ROTİNDA’YI OTEL ODASINDA BASTI

Survivor'ın yeni sezon yarışmacılarından Gizem çakal sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak sevgilisi Berk ve eski yarışmacı Rotinda'yı bir otel odasında bastığını söyledi. O anların görüntülerini ise kısmetse olur paylaşımları ile dikkat çeken Yasin Özbek paylaştı. Gizem çakal videoda odanın kendi odası olduğunu söyleyerek Sevgilisi ve Rotinda’nın kendi yatağında beraber olduğunu iddia etti. O sırada Rotinda’nın rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmadı.

kimin-eli-kimin-cebinde-belli-degil-kismetse-olur-yarismacisi-arkadasinin-sevgilisiyle-yatakta-basildi-1.jpg

SAVUNMASI İNANDIRICI BULUNMADI

Kısa sürede video sosyal medyada Gündem olurken Berk Şenli'den de bir açıklama geldi. Rotinda'nın bayıldığını belirten Berk şenliği onu tuttuğunu ve bu nedenle de yatağa yatırdığını dile getirdi. Ancak sosyal medya kullanıcıları bu açıklamaya inanmadı.

kimin-eli-kimin-cebinde-belli-degil-kismetse-olur-yarismacisi-arkadasinin-sevgilisiyle-yatakta-basildi-2.jpg