Kırmızı et fiyatlarına DEV İNDİRİM! Tarım Kredi şov yaptı

Tarım Kredi Market kırmızı et fiyatlarına dev indirim uyguladı. Adeta indirim şov yapan tarım kredinin kıyma ve kuşbaşı fiyatları haberimizde…

Kırmızı et fiyatlarına DEV İNDİRİM! Tarım Kredi şov yaptı

Tarım Kredi Market, mayıs ayı indirim fırsatlarını duyurmaya devam ediyor. Son dönemlerde kırmızı ete gelen peş peşe zamlar vatandaşı İsyan edecek noktaya getirmişti. Tarım Kredi Kooperatif Market ise yeni bir indirim kampanyası ile dana kuşbaşı ve kıyma fiyatlarını düşürdü. Kırmızı et indirimini duyuran Tarım Kredi Kooperatif marketlerde kırmızı etin kilogram fiyatı yarı yarıya geriledi. İşte Tarım Kredi indirimli kırmızı et fiyatları…

TARIM KREDİ'DEN DEV İNDİRİM KAMPANYASI

Tarım Kredi Kooperatif Market yeni fiyat listesini yayınladı. Yeni açıklama yapan Tarım Kredi Kooperatif marketlerde kırmızı et fiyatları neredeyse yarı yarıya düştü. Buna göre Tarım Kredi 400 gram kıyma fiyatı 147 TL'den satışa sunulurken yine 400 gram dana kuşbaşı fiyatı da 147 TL Fiyat etiketi ile raflarda yerini aldı.

TARIM KREDİ İNDİRİMLİ ÜRÜN LİSTESİ

Tarım Kredi Kooperatif markette 8 Haziran'a kadar sürecek dev bir indirim kampanyası var. Bu kampanya kapsamında Sadece kırmızı et fiyatları değil Evinizin bütün temel ihtiyaç ürünleri çok ekonomik fiyatlarla sizlere ulaşıyor. Tarım Kredi marketin yeni indirim listesinde içecek çeşitleri, kuruyemiş çeşitleri, bakliyat çeşitleri, temizlik ve hijyen ürünleri, ayçiçek yağı, zeytinyağı, peynir çeşitleri indirimli etiketlerle yerini alıyor.

KAPIŞ KAPIŞ GİDECEK FIRSAT ÜRÜNLERİ

Tarım Kredi Kooperatifi markette 8 Haziran'a kadar kapış kapış gidecek fırsat ürünleri var. Oldukça ekonomik fiyatlar, cazip ve kaliteli ürünler Tarım Kredi raflarında stoklarla sınırlı şekilde sizlere sunuluyor. Bu indirim kampanyasını yakalamak, Hesaplı ve kaliteli alışveriş yapmak isteyenler en yakın Tarım Kredi Market mağazasına uğrayabilir. Ancak 2 haftalık indirim olduğunu göz önünde bulundurmayın. Çünkü Tarım Kredi indirimli ürünleri stoklarla sınırlı. O nedenle elini çabuk tutan Tarım Kredi indirim fırsatlarını yakalar.