Konya’da AVM’de yürüyen merdiven kazası! 2 yaşındaki çocuğun parmakları koptu

Konya’da bir AVM’de korkunç bir kaza yaşandı. AVM’nin yürüyen merdiveninde meydana gelen kazada 2 yaşındaki bir çocuğun 3 parmağının koptuğu öğrenildi. Ailenin acı çığlıkları üzerine görevliler yürüyen merdiveni durdurdu.

Konya’da AVM’de yürüyen merdiven kazası! 2 yaşındaki çocuğun parmakları koptu

Ereğli ilçesindeki bir AVM’de yaşanan feci kazada küçük bir çocuk yaralandı. Henüz 2 yaşında olan M.A.T., AVM’nin yürüyen merdivenlerinden düşerek yaralandı. Kazada küçük çocuğun 3 parmağının koptuğu öğrenilirken olay yerine gelen polis ekipleri ve AVM’nin güvenlik görevlileri küçük çocuğun tamamen kopan bir parmağını yaptıkları arama sonucunda merdivenin bir bölümünde buldu.

KÜÇÜK ÇOCUK YÜRÜYEN MERDİVENLERDEN DÜŞTÜ

Olay, Konya’nın Ereğli ilçesindeki bir AVM’de meydana geldi. Alınan bilgilere göre, alışveriş merkezinin yürüyen merdivenlerinden düşen 2 yaşındaki çocuk yaralandı. Yürüyen merdivenlerden düşen küçük çocuğun kazada parmaklarının koptuğu öğrenildi. Talihsiz kaza sonucunda çocuğun 3 parmağının koptuğu bilgisine yer verildi.

PARMAKLARI YÜRÜYEN MERDİVENE SIKIŞTI

Ereğli ilçesindeki bir alışveriş merkezinde dün akşam saat 17.00 sularında meydana gelen kazada ailesiyle birlikte AVM’nin bir üst katına çıkmak için yürüyen merdivenlere geldiğinde düşen küçük çocuğun yürüyen merdivenlere sıkışan 3 parmağı koptu. Olay, ailenin acı çığlıkları üzerine fark edildi ve görevliler hemen yürüyen merdiveni durdurdu.

konya-da-avm-de-yuruyen-merdiven-kazasi-2-yasindaki-cocugun-parmaklari-koptu.jpg

HASTANEYE KALDIRILDI

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası kanlar içinde kalan küçük çocuk olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Ereğli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Bu anlarda polis ekipleri ve AVM’nin güvenlik görevlileri yaptıkları arama sonucunda çocuğun tamamen kopan bir parmağını merdivenin bir bölümünde buldu. Küçük çocuk, kaldırıldığı hastanedeki ilk tedavisinin ardından kopan parmaklarının yerine dikilmesi için Konya’ya sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.