KPSS öğretmeninden cesur paylaşım! Tahtaya düştüğü not bir hayli iddialı

Daha önce de sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla gündeme gelen KPSS öğretmeninden yeni bir paylaşım daha geldi. Çok konuşulan bu paylaşımda hocanın tahtaya düştüğü not ise iddiasını ortaya koydu.

KPSS öğretmeninden cesur paylaşım! Tahtaya düştüğü not bir hayli iddialı

KPSS kurumunda öğretmenlik yapan ve sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ve videolarla sık sık gündem olan Fidan Öğretmen’den yeni bir paylaşım daha geldi. Daha önce ders anlatırken çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Fidan Öğretmen’in cesur kıyafet tercihleri sosyal medyayı adeta ikiye bölmüştü. Ders anlatırken dekolteli kıyafet tercihinin yanlış olduğunu savunan sosyal medya kullanıcılarının tersine istediği kıyafeti tercih etmekte özgür olduğunu söyleyen kullanıcılar da oldu. KPSS öğretmeninden iddialı bir paylaşım daha geldi.

CESUR KIYAFET TERCİHLERİ TARTIŞMA YARATMIŞTI

KPSS kurumunda öğretmenlik yaptığı öğrenilen ve ders anlatırken cesur kıyafetler tercih etmesiyle dikkat çeken Fidan Öğretmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. KPSS kurumunda eğitim veren Fidan Öğretmen’in yeni paylaşımı bir kez daha gündem oldu ve tartışma yarattı. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan paylaşımdaki kıyafet tercihi yine sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kimi kullanıcılar bu kıyafetin tercih edilmemesi gerektiğini, eğitim alanlarında bu kıyafetin uygun olmadığını belirten yorumlarda bulunurken kimi kullanıcılar ise tam tersi yorumlarda bulunarak öğretmenin istediği kıyafeti tercih etmekte özgür olduğunu belirtti.

kpss-ogretmenin-den-cesur-paylasim-tahtaya-dustugu-not-bir-hayli-iddiali.jpg

kpss-ogretmenin-den-cesur-paylasim-tahtaya-dustugu-not-bir-hayli-iddiali-001.jpg

TAHTAYA DÜŞTÜĞÜ NOT DİKKAT ÇEKTİ

Fidan Öğretmen’in yaptığı paylaşımda tahtaya düştüğü not da kıyafeti kadar dikkat çekti. KPSS için eğitim veren bir kurumda ders vermeye devam eden Fidan Öğretmen, ders anlattığı esnada çekilen bir videosunu sosyal medyasında paylaştı. O videoda öğretmenin tahtaya, ‘Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Fidan hoca her yere…’ yazdığı görülüyor.