Kritik uyarı sabah saatlerinde geldi! Hazır olun 1 gün sürecek SON DAKİKA uyarısı geldi

Son dakika haberi… Az önce kritik uyarı yapıldı. Sabah saatlerinde başlayacak bir gün sürecek. Mutlaka önlem alın çok fena geliyor.

Kritik uyarı sabah saatlerinde geldi! Hazır olun 1 gün sürecek SON DAKİKA uyarısı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son dakika uyarısı yapıldı. Sabah saatlerinde kritik uyarı yapan meteoroloji saat verdi. O saat aralığına mutlaka dikkat edin çünkü çok fena gelecek. Nefes almanın bile zorlaşacağı bir nem Türkiye’nin üstüne adeta kabus gibi çökecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarıları ve detaylar haberimizde.

BUGÜN TÜRKİYE GENELİNDE AŞIRI NEM OLACAK

Son dönemlerde Türkiye genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin çok üstünde seyrediyor. Eyyam-ı bahur sıcaklıkları ile birlikte Yurt genelinde zor anlar yaşanırken bu gece daha da zor geçecek. Meteoroloji uzmanları saat vererek uyardı. Gece saatlerinde aşırı nem etkisini gösterecek nefes almayı bile zorlaştıracak. O sebeple uzmanlar camı kapıyı tamamen kapatmayı tavsiye etti. Bu gecenin ardından ise Türkiye serinleme fırsatı bulacak. Çünkü Balkanlardan gelen yeni bir soğuk hava dalgası sayesinde hava sıcaklıkları düşecek.

SALI GÜNÜNDEN İTİBAREN RAHATLIYORUZ

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sabah saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşa bir kötü bir de güzel haber verdi. Bugün Türkiye için oldukça zor geçecek. Çünkü hava sıcaklıkları ile birlikte nem oranı da yükselecek. Nem seviyesinin %99'lara kadar çıkacağı belirtilirken salı gününden itibaren ise güzel haberler var. Hava sıcaklıkları Salı günü itibariyle düşmeye başlıyor. Türkiye genelinde sıcaklıklarda 7-8 derece birden düşüş yaşanacak. Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası eyyam-ı bahur sıcaklıklarını ülkemizden kovacak. Bu sayede sıcak havaların ardından rahat bir nefes alma imkanı bulacağız.