Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu mu? Kurban Bayramı tatili kaç gün 2024?

Yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte tatil araştırmaları da başladı. Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı ve uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Bayram tatiliyle ilgili gözler Kabine toplantısına çevrildi.

Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu mu? Kurban Bayramı tatili kaç gün 2024?

Haziran ayının ilk Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Beştepe’de yapılıyor. Toplantının ana gündem maddelerinden birinin Kurban Bayramı tatili olduğu belirtilirken sokak hayvanlarıyla ilgili yasanın da masada olacağı aktarılıyor. Kurban Bayramı tatilinin de gündemde olduğu Kabine toplantısı başladı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklama yapması bekleniyor.

BAYRAM TATİLİ İÇİN HEYECANLI BEKLEYİŞ

Yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte tatil sorularına yanıt aranmaya başlandı. 4 gün süren Kurban Bayramı'nda tatil süresi uzatılacak mı, Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkar mı gibi sorulara yanıt aranıyor. Kurban Bayramı'ndan hemen önce okullar kapanıyor ve 3 aylık yaz tatili başlıyor. Bayram tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı merak edilirken gözler Kabine toplantısında.

kurban-bayrami-tatili-9-gun-oldu-mu-kurban-bayrami-tatili-kac-gun-2024.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı 4 Haziran 20244 Salı (bugün) saat 16.00 sularında başladı. Toplantıda Kurban Bayramı tatili de ele alınacak. Bayram tatilinin 9 güne uzatılıp uzatılmayacağı konusunun da görüşüleceği Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın alınan kararları kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

kurban-bayrami-tatili-9-gun-oldu-mu-kurban-bayrami-tatili-kac-gun-2024-001.jpg

9. YARGI PAKETİ DE GÜNDEMDE

Öte yandan Kabine toplantısının bir diğer önemli gündem maddesinin 9. Yargı Paketi olacak. Hazırlıkları devam eden 9. Yargı Paketi ile ilgili son durum da Kabine toplantısında ele alınacak. Kabine'nin gündeminde terörle mücadele, bölgesel gelişmeler ve İsrail'in Gazze'ye saldırıları ile bölgede sağlanması için çabalanan ateşkes de var.