Kurban Bayramı tatili Kabine toplantısında belirlenecek! 9 gün olacak mı?

Yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte tatil sorularına da yanıt aranmaya başlandı. Kurban Bayramı tatilinin uzatılıp uzatılmayacağı ve 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı merak edilirken bu sorunun yanıtı için gözler Kabine’de.

Kurban Bayramı tatili Kabine toplantısında belirlenecek! 9 gün olacak mı?

Kurban Bayramı tatiline çok az bir süre kaldı. Bayram hazırlıkları sürerken gözler tatil haberlerine çevrildi. Bu yıl Kurban Bayramı hangi günlere denk geliyor merak edilirken bayram tatilinin kaç gün olacağı ve tatilin 9 güne çıkıp çıkmayacağı da merakla araştırılıyor. Bu sorunun yanıtı için gözler Kabine toplantısına çevrildi. Kabine toplantısının bugün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilmesi bekleniyor.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN OLUR MU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı için gözler bugüne çevrildi. Haziran ayının Kabine toplantısının bugün gerçekleştirilmesi bekleniyor. Birçok önemli başlığın ele alınacağı Kabine toplantısında Kurban Bayramı tatilinin de gündemde olması bekleniyor. Vatandaşlar, Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı, tatil süresi 9 güne çıkacak mı merak ederken bu sorunun yanıtı için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı açıklamada.

kurban-bayrami-tatili-kabine-toplantisinda-belirlenecek-9-gun-olacak-mi.jpg

KABİNE TOPLANIYOR

Terörle mücadele, ekonomi programı, fahiş fiyatla mücadele, dış politika gibi çok sayıda önemli başlığın masaya yatırılacağı Kabine toplantısı bugün yapılacak. Beştepe’de gerçekleşecek olan toplantıda Kurban Bayramı tatili için ne karar çıkacak merak ediliyor. 2024 yılında Kurban Bayramı, 16 Haziran Pazar, 17 Haziran Pazartesi, 18 Haziran Salı ve 19 Haziran Çarşamba günü idrak edilecek. Bayramın hemen öncesinde 14 Haziran tarihinde ise okullar kapanıyor. Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması yönünde beklentiler artarken şimdi tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelecek açıklamada.