Laz Kızı gitti Donsuz Kelly geldi! Tiktok’ta skandal paylaşımlar

Tiktok'ta skandal paylaşımlar devam ediyor. Laz kızı isimli kullanıcının gözaltına alınması sonrası bu defa Donsuz Kelly gündemde.

Laz Kızı gitti Donsuz Kelly geldi! Tiktok’ta skandal paylaşımlar

Tiktok'ta yaptığı yayınlarda göğüslerini açarak para kazanan Laz Kızı lakaplı kullanacak Geçtiğimiz günlerde teşhircilik suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. Emniyete ifadesi alınan ve adliye kontrol şartı ile serbest bırakılan Laz kızı bir daha yayın yapmayacağını söylemişti. Ancak Tiktok'ta benzer yayınlar bitmiyor. Şimdi de 'Donsuz Kelly' isimli bir kadın gündemde.

Tiktok'ta Laz kızı rumuzunu kullanan ve göğüslerini açarak yaptığı yayınlardan 100.000 TL'nin üstünde para kazandığı gündeme gelen kadın Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Hamile olduğu da öğrenilen kadın adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Ancak Tiktok'ta benzer skandal Yayınların ardı arkası kesilmiyor.

BU DEFA DONSUZ KELLY' GÜNDEMDE

Canlı yayınlarından 100.000 TL'nin üstünde para kazandığı iddia edilen Laz kızının ardından Şimdi de Tiktok'ta 'Donsuz Kelly' denen kadının Paylaşımları konuşuluyor. Sosyal medya üzerinden başında başörtü üstünde gecelikle ilginç paylaşımlar yapan kadın 20-25 yaşlarında dolgun maaşlı arabası olan ve eve olan sevgili aradığını söylüyor.

İlginç paylaşımları ile dikkat çeken kadının videolarına yorum yapan sosyal medya kullanıcıları sırada sen varsın dedi.