LPG'ye OKKALI ZAM geliyor

Akaryakıta gece yarısı yapılan çifte zam sonrası bir kötü haber daha geldi. Benzin ve motorin zammının ardından bu defa LPG'ye zam geliyor.

LPG'ye OKKALI ZAM geliyor

Araç sahipleri dün gece akaryakıta çifte zam şoku yaşadı. Benzin ve motorine gelen son zamların ardından akaryakıt fiyatları adeta cep yakarken bir kötü haber daha verildi. Benzin ve motorinin ardından bu defa LPG'ye de zam geliyor. Peki LPG'ye ne kadar zam gelecek?

Akaryakıt fiyatları Dolar kurunda yaşanan güncellemeler ve brent Petrol fiyatlarındaki değişikliklerle birlikte artmaya devam ediyor. Dün gece yarısı araç sahiplerine şok eden bir gelişme yaşandı ve benzin ve motorin fiyatlarına çifte zam yapıldı. Benzin ve motorin fiyatları buzağım sonrasında 43-44 TL seviyesine kadar yükselirken bir kötü haber daha geldi. Bir zam da LPG fiyatlarına geliyor.

LPG'YE ZAM GELECEK

Benzin ve motorin fiyatlarına 21 Mart gece yarısı itibarıyla yapılan zamların ardından İstanbul'da motorinin litre fiyatı 43,45'ye yükselirken benzin fiyatları da yine aynı seviyelerde satışa sunuluyor. Bu defa kötü haber LPG fiyatları için geldi. Benzin ve motorin zammı sonrası bir zam haberi de LPG için verildi. LPG grubuna litre başına 45-50 kuruş arasında bir zam bekleniyor. Şu anda İstanbul'da LPG'nin litre fiyatı 21,95 TL'den satılıyor. Gelecek zamla birlikte LPG'nin litresi 22,50 kuruşa dayanacak.