Maaşı 10.000 TL ve Üstü Olan Emekliye PAZARTESİ SALI Ek Ödeme Var! IBAN'dan 18.000 TL Yatıyor

Müjdeli emekliye bu sabah geldi. Emekli maaşı alanlara 18.000 TL ek ödeme başladı. Şartsız, koşulsuz, geri ödemesiz verilecek.

Maaşı 10.000 TL ve Üstü Olan Emekliye PAZARTESİ SALI Ek Ödeme Var! IBAN'dan 18.000 TL Yatıyor

Maaşı 10.000 TL ve Üstü Olan Emekliye PAZARTESİ SALI Ek Ödeme Var! IBAN'dan 18.000 TL Yatıyor!

Emekli maaşları 10.000 TL ve üzeri olan vatandaşlar için sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Yeni emekli zammının ardından, ING ve İş Bankası gibi önde gelen bankalar, emeklilerin IBAN hesaplarına Pazartesi ve Salı günleri 18.000 TL'ye kadar ek ödemeler yapacaklarını duyurdu. 4A 4B 4C fark etmeden tüm emekliler ek ödeme almaya hak kazanacak. Bu ödeme 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emeklilere karşılıksız ve geri ödemesiz ikramiye olarak verilecek. Ödeme yapacak olan bankalar sadece ING ve İş Bankası ile de sınırlı değil. Tüm bankalarda emekliye yönelik ekstra ödeme fırsatları var. Nisan ayı sonuna kadar devam edecek ek ödeme kampanyalarında rakam 18.000 TL'ye kadar ulaşırken emekliler için de son derece cazip bir ek gelir fırsatı oluyor. Emekliye yeni ek ödeme kampanyaları ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde…

maasi-10-000-tl-ve-ustu-olan-emekliye-pazartesi-sali-ek-odeme-var-ibandan-18-000-tl-yatiyor-1.jpg

EMEKLİLERE ÖZEL YENİ EK ÖDEME KAMPANYALARI

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için ING Türkiye ve Akbank gibi bankalarda çok cazip promosyonlar var. Ayrıca İş Bankası Garanti Bankası ve diğer bankalarda yine promosyon rakamlarını güncelleyerek Nisan ayının sonuna kadar emeklilere özel Cömert teklifler sunuyor. Emekli maaşı alanlar için yepyeni kampanyalarla ilişkin yeni açıklamalar geldi. Birçok bankadan emekliye ek ödeme fırsatları verilirken milyonlarca vatandaşın yüzünü güldürecek ödemeler 3 iş günü içinde hesaplara geçiyor. Emekliye pazartesi salı günü yapılacak ek ödemelere ilişkin yeni rakamlar aşağıda bulunuyor.

maasi-10-000-tl-ve-ustu-olan-emekliye-pazartesi-sali-ek-odeme-var-ibandan-18-000-tl-yatiyor-2.jpg

ING BANK EMEKLİ OLDUKÇA CÖMERT BİR TEKLİF HAZIRLADI

Emekliler için ING Bank'ta oldukça Cömert bir promosyon teklifi yer alıyor. Emekli maaşını ING Banka taşıyanlar hemen 15.000 TL nakit promosyon desteği alabiliyor. Buna ek olarak otomatik ödeme talimatı veren emeklilere ekstra 3.000 TL'lik ek para sağlanıyor. Yine ING Bank'ta emekliye yönelik 0.55 faizli kredi desteği ücretsiz havale ve EFT gibi seçenekler de var.

AKBANK'TAN EMEKLİYE ÖZEL JEST

10.000 TL ve üstü emekli maaşı alanlar için Akbank'tan da özel bir promosyon ücreti var. Akbank müşterisi olan ve 3 yıllığına buradan maaş almayı taahhüt eden emeklilere verilecek promosyon miktarı 15.000 TL olarak belirlendi. Ayrıca Axcess ve Winx gibi Akbank'ın kredi kartlarını kullanan emekliler için de ekstra ödeme var. Bu kredi kartlarını kullanan emekliler 2500 TL'lik chip para hediyesinden yararlanabiliyor. Akbank'ın toplam promosyon miktarı ise 17.500 TL'ye kadar ulaşıyor.

maasi-10-000-tl-ve-ustu-olan-emekliye-pazartesi-sali-ek-odeme-var-ibandan-18-000-tl-yatiyor-3.jpg

YAPI KREDİ, GARANTİ VE İŞ BANKASI'NDAN DA CÖMERT PROMOSYONLAR GELDİ

Yapı Kredi Bankası Garanti Bankası ve İş Bankası da emekli müşterileri için Cömert promosyon teklifleri hazırladı. Nisan ayı sonuna kadar devam edecek yeni promosyon kampanyaları kapsamında bankaların emekliye yapacakları ek ödeme miktarları 15.000 TL'nin üstüne çıktı. Emekli promosyon kampanyalarından faydalanmak için bu bankaların resmi web sitelerini ziyaret ederek detaylı bilgilere Siz de ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda bankaların promosyon ücretleri ile ilgili başvurunuzu yapmak için de mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulamalarını kullanabilir hiç şubeye gitmeden Hızlı ve kolay başvuru yapabilirsiniz.

maasi-10-000-tl-ve-ustu-olan-emekliye-pazartesi-sali-ek-odeme-var-ibandan-18-000-tl-yatiyor-4.jpg

NİSAN AYI SONUNA KADAR BAŞVURULAR DEVAM EDECEK

Emekli promosyon kampanyalarına başvuru işlemleri nisan ayı sonuna kadar devam edecek. Milyonlarca emekliye sağlanacak olan yeni promosyonlar 3 iş günü içinde hesaplara yatacak. Kampanyalara dahil olan emeklileri bankalarda farklı ekstra avantajlarda bekliyor. Bütün bankaların resmi web sitelerinde detaylı bilgiler yer alıyor.