Mansur Yavaş adaylık başvurusunu yaptı! Ankara için yeniden dedi

Mevcut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaklaşan Yerel Seçimler öncesinde bugün yeniden adaylık başvurusunda bulundu. Ankara için yeniden diyen Mansur Yavaş, CHP Ankara İl Binası’nda başvuruda bulundu.

Mansur Yavaş adaylık başvurusunu yaptı! Ankara için yeniden dedi

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlere doğru geri sayım sürerken siyasi partilerin Belediye Başkan adayları da merak ediliyor. Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere tüm illerin Belediye Başkan adayları merak edilirken bugün Ankara’da yaşanan önemli gelişme son dakika olarak gündemde yer aldı. Ankara’nın mevcut Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mart ayında yapılacak Yerel Seçimlerde yeniden aday olmak için CHP Ankara İl Binası’nda başvurusunu yaptı.

MANSUR YAVAŞ ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Türkiye, 31 Mart 2024 tarihinde Yerel Seçimlere gidiyor. Yerel Seçimler yaklaşırken gözler siyasi partilerin çıkaracağı Belediye Başkan adaylarında. 3 Büyükşehir Ankara, İstanbul ve İzmir aşta olmak üzere tüm adaylar merak edilirken Ankara'da bir son dakika gelişmesi yaşandı. Ankara'nın mevcut Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2024 Yerel Seçimleri için adaylık başvurusunda bulundu.

YENİDEN ADAY OLMAK İÇİN BAŞVURUSUNU YAPTI

Mevcut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden aday olabilmek için bugün başvurusunu yaptı. Yavaş, CHP Ankara İl Binası'nda adaylık başvurusunda bulundu.

mansur-yavas-adaylik-basvurusunu-yapti-ankara-icin-yeniden-dedi.jpg

MANSUR YAVAŞ: KENDİMİ ANKARA HALKINA EMANET EDİYORUM

CHP Ankara İl Binası önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ABB Başkanı Mansur Yavaş, örnek alındık, devam edeceğiz dedi ve 'En büyük amacımız beton bloklara değil güneşe, halka öncelik veren yönetimimiz aynı şekilde devam edecek. Çoğunluk alınca demokratik olmayan kararlar almayacağız. Şimdiye kadar topal ördek olarak adlandırıldık ama hiçbir zaman şikayet etmedik. Ankara'yı bize emanet edilen şekilde dünya başkentleriyle yarışır bir kent haline getirmeye devam ediyoruz. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Kendimi de Ankara halkına emanet ediyorum.' dedi.