Marmaray Feneryolu istasyonunda intihar! Açıklama geldi

Marmaray Feneryolu istasyonunda üzücü bir olay yaşandı. Bir vatandaşın Feneryolu istasyonunda raylara atlayarak intihar ettiği öğrenildi. Marmaray’daki intihar olayı ile ilgili araştırmalar sürerken açıklama geldi.

Marmaray Feneryolu istasyonunda intihar! Açıklama geldi

Marmaray’da Feneryolu istasyonunda intihar olayı yaşandı. Durakta bir kişinin raylara atlayarak intihar ettiği öğrenildi. Son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken Marmaray’ın sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, üzücü olayın saat 16.20 sularında meydana geldiği bilgisine yer verilirken Marmaray seferleri ile ilgili de bilgilendirme yapıldı.

MARMARAY’DA İNTİHAR

Marmaray Feneryolu istasyonunda yaşanan olayla ilgili son dakika gelişmeleri araştırılıyor. İstanbul’da yaşanan intihar olayı ile ilgili gündemdeki tüm detaylar takip ediliyor. Feneryolu durağında bir vatandaşın raylara atlayarak intihar ettiği öğrenildi. Görgü tanıklarının aktardığı bilgilere göre intihar eden kişi 20’lı yaşlarda bir genç.

marmaray-feneryolu-istasyonunda-intihar-aciklama-geldi.jpg

MARMARAY’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Üzücü olay sonrası Marmaray’ın resmi sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Yapılan ilk açıklamada, ‘Marmaray Feneryolu istasyonunda saat 16.20’de meydana gelen üzücü olay nedeniyle Söğütlüçeşme-Göztepe istasyonları arası tek hat işletilmekte, Marmaray seferleri gecikmeli olarak yapılmaktadır.’ denildi. Aradan geçen süre sonrası bir açıklama daha geldi ve yapılan yeni açıklamada, seferlerin normale döndüğü bilgisine yer verildi.

marmaray-feneryolu-istasyonunda-intihar-aciklama-geldi-001.jpg