Mezuniyet töreninde facia! Öğrencilerin üzerine dev ekran düştü

Dönem sonuyla birlikte okulundan mezun olan öğrenciler için mezuniyet törenleri düzenleniyor. Bugün İstanbul’daki bir mezuniyet töreninde facia yaşandı. Tören esnasında sahnedeki dev ekran öğrencilerin üzerine düştü.

Mezuniyet töreninde facia! Öğrencilerin üzerine dev ekran düştü

İstanbul Şişli’de bir mezuniyet töreninde hiç istenmeyen bir olay yaşandı. Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlenen özel bir okula ait mezuniyet töreninde sahnedeki dev led ekranın öğrencilerin üzerine düştüğü öğrenildi. Meydana gelen olayda 6 öğrencinin yaralandığı bilgisine yer verilirken okul sahibinin gözaltına alındığı bilgisi de paylaşıldı.

DEV EKRAN ÖĞRENCİLERİN ÜZERİNE DEVRİLDİ

Olay, İstanbul Şişli’de yaşandı. Edinilen bilgilere göre özel bir okulun mez8uniyet töreninde yaşanan olayda yaralanan öğrenciler olduğu bildiriliyor. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen mezuniyet töreni sırasında yaşanan olayda sahnedeki ev led ekranın öğrencilerin üzerine devrildiği aktarıldı.

mezuniyet-toreninde-facia-ogretmenlerin-uzerine-dev-ekran-dustu.jpg

6 KİŞİ YARALANDI

Saat 22.15 sularında meydana gelen olayda iddiaya göre, özel okulun toplu mezuniyet töreninin son anlarında sahnede gerçekleştirilen fotoğraf çekimi sırasında sahnedeki dev led ekran öğrenciler, öğretmenler ve velilerin üzerine düştü. Üzücü olayda 6 kişinin yaralandığı bilgisine yer verildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık,itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa alarak hastaneye kaldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri okulun sahibini gözaltına aldı. Bir okul müdürü ve öğretmenin de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi. Öte yandan sahnedeki dev led ekranın öğrenciler, öğretmenler ve velilerin üzerine devrildiği anlar bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde dev ekranın düştüğü sıralarda sahnedekilerin ekranı tutmaya çalıştığı anlar yer alıyor.

mezuniyet-toreninde-facia-ogretmenlerin-uzerine-dev-ekran-dustu-001.jpg