Migros’tan KRAL İndirim! Fiyatlar yüzde 25 düştü

Migros'tan Mayıs ayının en kralı indirim kampanyası geldi. Tüm ürünlerde %25 fiyat indirimi başladı.

Migros’tan KRAL İndirim! Fiyatlar yüzde 25 düştü

Migros Market, muhteşem indirimlerine Mayıs ayında da devam ediyor. Uzun yıllardan beri Türkiye'nin en büyük market zincirleri arasında yer alan ve özellikle enflasyon artışı sürecinde ekonomik fiyatlarıyla vatandaşa destek veren Migros'un yine kaçırılmayacak indirim kampanyası var. Migros'ta ayçiçek yağı, kahve, temizlik ürünleri ve daha birçok üründe hesaplı fiyatlar tüketicileri bekliyor.

MİGROS'UN MAYIS İNDİRİMİ DETAYLARI

Migros Market Mayıs indirimi kampanyasına 20 Mayıs tarihinden itibaren başladı. 10 gün geçerli olacak indirimli fırsatlar 30 Mayıs'ta sona erecek. Ayçiçek yağı fiyatları, kahve fiyatları, temizlik ürünü fiyatları %25 gibi dev bir indirimle tüketicilerle buluşacak. Migros'un yeni indirim listesi içinde yer alan ürünleri sizler için derledik. İşte Migros'ta indirime giren ürünler ve fiyatları:

Sırma Ayçiçek Yağı 2 Lt Pet 84,95 TL

Selpak Tuvalet Kağıdı 12'li 84,95 TL

Colgate Optic White Oxygen Aktif Diş Macunu 99,95 TL

Calve İkili Set Ketçap + Mayonez 99,95 TL

Patos Acı Baharatlı Party Boy 22,5 TL

Kelloggs Granola Çikolata & Fındıklı 69,90 TL

Jacobs Monarch Gold 100 G 64,9 TL

Huub Slim Askı 10'lu 54,95 TL

Bağcı Doğal Salamura Siyah Zeytin 139 TL

Maret Dana Isıl İşlem Görmüş Afiyetle Sucuk 119 TL

Migros Market indirim kampanyalarından faydalanmak isteyenler için 10 gün süre verildi. Son derece cazip fiyatlarla tüketicilerin karşısına geçen Migros'un indirimli ürün fırsatları özellikle Migros Money kart Migros Money Club Kart sahipleri için çok avantajlı fiyatlar sunuyor. Hesaplı alışveriş yapmak isteyen Migros müşterileri hem mağazalardan hem de Sanal Market uygulaması üzerinden alışverişlerini tamamlayabilir.