Müge Anlı’da kıyma makineli cinayet itirafı! ‘Öldürüp kıyma makinesinde çektiler’

Hafta içi her gün ATV ekranlarında canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde kan donduran bir itiraf geldi. Canlı yayında gelen itiraf stüdyoyu buz kestirdi. Ekran başındaki izleyiciler de büyük bir şok yaşadı.

Müge Anlı’da kıyma makineli cinayet itirafı! ‘Öldürüp kıyma makinesinde çektiler’

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumuyla ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü canlı yayınında kan donduran bir itiraf geldi. Canlı yayına konuk olan Güllü Çolak’ın yeğeni Ahmet, babaannesi ve halasının bir adamı öldürerek kıyma makinesinden çektiklerini iddia etti. Kan donduran iddia sonrası stüdyo adeta buz keserken ekran başındaki izleyiciler de büyük bir şokla canlı yayını takip etti.

CANLI YAYINDA DEHŞETE DÜŞÜREN İTİRAF

2 aydır kayıp olan ve Müge Anlı’da bulunan Güllü Çolak, yayına bağlanmış ve kimseyle evlenmediğini, baba evine geri döndüğünü söylemişti. Yayında anlattıklarıyla şaşırtan Güllü, Mehmet’in kendisinden sonra iki evli kadını daha kaçırdığını, o kadınları kandırıp altınlarını aldığını ve o kadınların da yuvasını yıktığını iddia etmişti. Müge Anlı ile Tatlı Sert’in bugünkü canlı yayınında gelen bir itiraf tüyler ürpertti.

muge-anli-da-kiyma-makineli-cinayet-itirafi-oldurup-kiyma-makinesinde-cektiler.jpg

‘HALAM VE BABANNEM ADAMI ÖLDÜRÜP KIYMA MAKİNESİNDE ÇEKTİ’

Bugün Müge Anlı canlı yayınına konuk olan ve Güllü’nün yeğeni olduğunu söyleyen Ahmet, anlattıklarıyla herkesi şoke etti. Halasının evlilik vaadiyle dolandırma işi yaptığını iddia eden Ahmet, halası Güllü, Güllü’nün annesi ve Güllü’nün erkek kardeşi olan Durdu amcasının, Kahramanmaraş’ta yine bir adama musallat olduğunu anlattı. Bu olayın 7-8 yıl önce olduğunu söyleyen Ahmet’in Müge Anlı’nın ekibine anlattıklarını stüdyoda açıklayan Müge Anlı, ‘Adam çok zengindi. Çok paralarını yediler. Adam da işi uyanınca bunlara taktı. Belalı bir adamdı. Hatta Durdu amcam bu adamdan korktuğu için adını Taner olarak değiştirdi. Adamdan kurtulamayınca adamı eve konuşmak için çağırdılar ve evde öldürüp kıyma makinesinde çektiler. Cennet babaannem sürekli ‘O adam ne pis kokmuştu’ diye anlatırdı.’ şeklinde Ahmet’in anlattıklarını özetledi. Olayı araştırmaya başlayan Müge Anlı'nın bugünkü yayınını takip edenler ise iddialar karşısında büyük bir şok yaşadı.