Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir’in katilini arıyordu! Meğer günlerdir canlı yayına çıkıyormuş

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Mehmet Ali Özdemir dosyasıyla ilgili araştırmalar günlerdir sürüyordu. Özdemir’in katili aranırken günlerdir canlı yayına çıkan isim cinayeti itiraf etti.

Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir’in katilini arıyordu! Meğer günlerdir canlı yayına çıkıyormuş

Cinayete kurban gittiği Müge Anlı’nın programında ortaya çıkan Mehmet Ali Özdemir’in kim tarafından öldürüldüğü araştırılıyordu. Mehmet Ali Özdemir cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı. Müge Anlı, cinayet ile ilgili gelişmeleri aktarırken aranan katil zanlısının günlerdir Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına çıkan isim olduğu ortaya çıktı. Mehmet Özdemir’in kayınbiraderi Mehmet Genç, cinayeti itiraf etti. Polisteki sorgusunda her şeyi itiraf eden Mehmet Genç, cinayeti planlayarak işlediğini söyledi. İşte detaylar…

MEHMET ALİ ÖZDEMİR’İN KATİLİ KAYINBİRADERİ ÇIKTI

Günlerdir aranan ve cinayete kurban gittiği gerçeği Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkan Mehmet Ali Özdemir’in katili aranıyordu. Müge Anlı ve ekibinin günlerdir gündeme taşıdığı Mehmet Ali Özdemir cinayeti ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Programda cinayet itirafı gelirken Mehmet Ali Özdemir’in kayınbiraderi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Mehmet Ali Özdemir cinayeti ile ilgili ilk itiraf eşinden geldi. Meryem, eşinin kardeşi tarafından öldürüldüğünü itiraf etti. Programın sunucusu Müge Anlı ise cinayetle ilgili detayları aktardı. Mehmet Ali Özdemir’in cansız bedeninin aile üyeleri tarafından taşınmış olduğunu söyleyen Müge Anlı, ‘Birlikte temizlik yaparak cinayet izlerini temizlemişler. Mehmet Genç, bu cinayeti önceden tasarladığını söylemiş. Silahı daha önce gidip almış sonra da eniştesini eve çağırmış. Mehmet Ali eve gelince 3 kurşun sıkarak öldürmüş. Daha sonra cesedi torbaya koyarak kendi aracıyla taşımış. Meryem’in ailesi üzerlerine kan sıçradığı için kıyafetleri yıkamış. O gün çevrede bir düğün varmış o yüzden de silah sesi duyulmamış. Mehmet Genç, sorgusunda silahı da cesedi de yakın bir yere gömdüğünü söylemiş.’ dedi.

muge-anli-mehmet-ali-ozdemirin-katilini-ariyordu-meger-gunlerdir-canli-yayina-cikiyormus.jpg

HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Mehmet Ali Özdemir’in eşinin kardeşi Mehmet Genç tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Eniştesini öldürdüğünü itiraf eden kayınbirader Mehmet Genç, polisteki sorgusunda her şeyi anlattı. Cinayeti planlayarak işlediğini söyleyen Mehmet Genç’in ‘Kardeşimi çok dövüyordu. Silahı alarak eve çağırdım. Geldiğinde de 3 el ateşle öldürdüm.’ Dediği aktarıldı.