Niğde Starbucks olayından görüntüler ortaya çıktı! Önce vatandaşlara sonra polise saldırdı

Tüm dünyanın gündeminde yer alan İsrail-Gazze hattındaki olaylar ve İsrail’in Gazze’ye yönelik insanlık dışı saldırıları devam ederken İsrail’e yönelik protestolar da sürüyor. Ünlü kahve zincirinin şubesinde yaşanan olay ise gündem oldu.

Niğde Starbucks olayından görüntüler ortaya çıktı! Önce vatandaşlara sonra polise saldırdı

ABD’li kahve zinciri Starbucks’ın Niğde’deki bir şubesinde protesto için şubeye giren bir vatandaş işletmede oturan diğer vatandaşlara küfürler savurmaya başladı. Saldırgan tavırlar sergileyen şahsa engel olmak isteyen vatandaşlar onu sakinleştirmeye çalıştı ve durumu polise ihbar etti. Protestonun dozunu kaçıran ve vatandaşlara karşı saldırgan tavırlar sergileyen şahsın ihbar üzerine olay yerine gelen polise de saldırdığı öğrenildi. Olay anına ait görüntüler bir cep telefonu kamerasına an be an yansıdı. Şahıs olayın ardından gözaltına alındı.

ÜNLÜ KAHVE ZİNCİRİNİN ŞUBESİNDE OTURANLARA TEPKİ GÖSTERDİ

İsrail’in Gazze’ye yönelik insanlık dışı saldırıları devam ederken Türkiye’de de protestolar devam ediyor. İsrail’e desteğini açıklayan marka ve ürünlere yönelik protestolar sürerken bir vatandaş protestonun dozunu kaçırınca polis ekipleri devreye girdi. Niğde’de yaşanan olayda aktarılan bilgilere göre, ABD merkezli ünlü kahve zinciri Starbucks’ın şubesinde oturan vatandaşlara tepki gösteren bir şahıs, işletmede oturan müşterilere küfür ederek saldırgan tavırlar sergiledi. Şahsın taşkınlık çıkarması üzerine durum polise bildirildi.

nigde-starbucks-olayindan-goruntuler-ortaya-cikti-once-vatandaslara-sonra-polise-saldirdi-001.jpg

nigde-starbucks-olayindan-goruntuler-ortaya-cikti-once-vatandaslara-sonra-polise-saldirdi.jpg

VATANDAŞLARA VE POLİSE SALDIRDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahsı sakinleştirmeye çalıştı ve işletmeden dışarı çıkardı. Protestonun dozunu kaçıran ve ünlü kahve zincirinin şubesinde oturan vatandaşlara küfür ederek taşkınlık çıkaran şahsın bir türlü sakinleşmediği ve bu kez de kendisini işletmeden dışarı çıkarak polis memuruna saldırdığı öğrenildi. Polis ekiplerine de zorluk çıkarak şahıs gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Hem vatandaşlara hem de polise saldıran şahsın gerçekleştirdiği olaya ait görüntüler işletmede oturan müşterilerden birinin cep telefonu kamerasına snaiye saniye yansıdı.