Oğlunun odasından gelen çığlık sesini duyunca neye uğradığını şaşırdı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oklahoma eyaletinde yaşamını sürdüren 16 yaşındaki Rayce Ogdahl isimli bir çocuk kolyesinin fişin açıkta kalan ucuna temas etmesi sonucu kan donduran bir olay yaşadı.

Oğlunun odasından gelen çığlık sesini duyunca neye uğradığını şaşırdı

Elektrik çarpması sonucu boynunda ciddi yanıklar meydana gelen Ogdahl, yaşamının geri kalanında bu yara izleriyle yaşayacak olmasına rağmen hayatta olduğu için kendisini şanslı hissettiğini ifade etti.

oglunun-odasindan-gelen-ciglik-sesiyle-neye-ugradigini-sasirdi.jpg

ELEKTİRİĞE KAPILDI
Amerika Birleşik Devletleri'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan 16 yaşındaki Rayce Ogdahl isimli bir genç akıllara durgunluk veren bir kaza yaşadı. 38 yaşındaki anne Danielle Davis oğlunun odasından gelen çığlık seslerinin üzerine uyandığını dile getirerek, oğlunu boynundaki yanıklarla koridorda göründüğünde büyük bir şok yaşadığını söyledi. İnsanları elektrik kablolarına, tellerine ve prizlere karşı dikkatli olmak konusunda uyaran anne Davis, "Normal bir geceydi ve sadece yarım saat uyumuştuk ki Rayce'in odasından çığlık sesleri duydum. Önce oyun oynadığını ve sinirlendiğini düşündük. Sonra 'anne' diye bağırdığını duydum, oğlum koridorda duruyordu. 'Elektriğe kapıldım.' dedi. Koku berbattı. Bütün ev yanık saç ve deri kokuyordu. Bize yatakta olduğunu, yataktan bir şeyin düştüğünü duyunca onu almak için eğildiğini söyledi. Ertesi gün okula giderken alarmının çalabilmesi için telefonunun hâlâ şarj olduğundan emin olmak istedi ve yataktan eğildiğinde boynundaki kolye uzatma kablosuna takıldı" ifadelerini kullandı.

oglunun-odasindan-gelen-ciglik-sesiyle-neye-ugradigini-sasirdi-001.jpg

“BOYNUNDAN KIVILCIMLAR ÇIKTI”
Elektrik çarpması esnasında oğlunun bilincinin açık olduğunu söyleyen anne Davis, "Tüm bunların birkaç saniye içinde gerçekleştiğini ve boynundan kıvılcımlar çıktığını gözle görülür şekilde gördüğünü dile getirdi. Bana tüm vücudunun ağrıdığını ve öleceğini düşündüğünü anlattı" ifadelerini kullandı. 16 yaşındaki Ogdahl, Oklahoma'daki bir hastanenin yanık ünitesindeki yoğun bakıma kaldırıldı. Ogdahl'in boynunda ve köprücük kemiğinde yanık izleri meydana geldi. Elektrik çarpmasının etkisiyle yatağında yaklaşık 10 cm'lik bir delik meydana geldiği öğrenildi.

oglunun-odasindan-gelen-ciglik-sesiyle-neye-ugradigini-sasirdi-002.jpg