Öğretmen ders anlatmaya çalışırken öğrenciler çılgınlar gibi dans etti! TikTok videosuna tepkiler çığ gibi

TikTok’ta paylaşılan bir video günün en çok konuşulanları arasında yer aldı. İzmir’de bir lisede kaydedildiği belirtilen görüntülerde öğretmenin ders anlatmaya çalıştığı anlarda öğrencilerin çılgınlar gibi dans ettiği görülüyor.

Öğretmen ders anlatmaya çalışırken öğrenciler çılgınlar gibi dans etti! TikTok videosuna tepkiler çığ gibi

İzmir’de kaydedilen görüntülerde lise öğrencilerinin sınıfta öğretmenin karşısında son ses müzik açıp dans ettiği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. TikTok’ta paylaşılan videoda erkek öğrencilerin sınıfta ders anlatmaya çalışan öğretmenin karşısına geçerek alaycı hareketler yaptığı ve öğretmeni dinlemeden çılgınlar gibi dans ettiği görüldü. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşen görüntülere tepki yağdı.

ÖĞRETMEN DERS ANLATMAYA ÇALIŞIRKEN ÖĞRENCİLER DANS ETTİ

TikTok’ta paylaşılan bir video günün en çok tartışılan konusu oldu. İzmir’de bir lisede kaydedildiği belirtilen görüntülerde lise öğrencilerinin öğretmenin karşısındaki tavırları ve derste son ses müzik açarak dans ettiği anlar yer aldı. Öğretmen ders anlatmaya alışırken erkek öğrencilerin öğretmenlerini dinlemedikleri ve öğretmenin karşısında alaycı hareketler sergiledikleri görülüyor.

ogretmen-ders-anlatmaya-calisirken-ogrenciler-cilginlar-gibi-sans-etti-tiktok-videosuna-tepkiler-cig-gibi.jpg

ogretmen-ders-anlatmaya-calisirken-ogrenciler-cilginlar-gibi-sans-etti-tiktok-videosuna-tepkiler-cig-gibi-001.jpg

ÖĞRETMENİN ÖNÜNDE DANS EDİP TİKTOK’TA PAYLAŞTILAR

Bir meslek lisesinde kaydedildiği belirtilen görüntülerde erkek öğrencilerin sınıfta ders anlatmaya çalışan öğretmenin karşısına geçerek yaptığı hareketler tepki çekti. Öğretmenin ders anlatmaya çalıştığı anlarda bu duruma engel olmaya çalışan öğrenciler ayağa kalkarak öğretmenin önünde dans etmeye başladı. Öğretmenin karşısında hem bağıran hem de sınıfın ortasında dans eden öğrencilerin bu anları kayıt altına alarak TikTok hesaplarında paylaştıkları ortaya çıktı. TikTok’ta paylaşılan videoya tepki yağdı. O anlarda öğretmenin öğrencilerine karşı sakin kalmaya ve sabırlı olmaya çalıştığı görülürken öğrencilerin saygısız hareketlerine sosyal medyadan tepki yağdı.

ogretmen-ders-anlatmaya-calisirken-ogrenciler-cilginlar-gibi-sans-etti-tiktok-videosuna-tepkiler-cig-gibi-002.jpg