Otobüste yaşlı adamı döven okul müdürü ve oğlu hakkında karar! Acımasızca darp etmişler

Mersin’de belediye otobüsünün güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler izleyenleri şaşkına çevirdi. Kısa sürede gündem olan o görüntülere tepki yağdı. Okul müdürü ve oğlunun yaşlı adama saldırdığı anlar an be an kameralara yansıdı.

Otobüste yaşlı adamı döven okul müdürü ve oğlu hakkında karar! Acımasızca darp etmişler

Mersin’deki bu olay kısa sürede sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Görüntüleri izleyenler tepki dolu yorumlarda bulundu. Okul müdürü ve oğlunun darp ettiği yaşlı adamın felçli olduğu için vücudunun sağ tarafını tam olarak kullanamadığı öğrenildi. Belediye otobüsünün güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde yaşlı adamın saldırıya uğradığı ve peş peşe yumruk darbeleri aldığı görülüyor.

YAŞLI ADAMA SALDIRI ANLARI KAMERADA

Sosyal medyada infial yaratan görüntülerdeki olayın 15 Aralık 2023 tarihinde Mersin’de meydana geldiği öğrenildi. Merkez Toroslar ilçesinde Mersin Şehir Hastanesi’ne giden belediye otobüsünde meydana geldiği belirtilen olayda iddiaya göre, bir lisede müdür olduğu belirtilen İ.T. ile 17 yaşındaki oğlu A.O.T., otobüste tartıştıkları yaşlı çifte saldırdı.

otobuste-yasli-adami-doven-okul-muduru-ve-oglu-hakkinda-karar-acimasizca-darp-etmisler.jpg

YAŞLI ADAMI DARP ETTİLER

Okul müdürü ve oğlunun otobüste tartıştıkları yaşlı adamı darp ettikleri anlar otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 77 yaşındaki R.P.’nin felçli olduğu için vücudunun sağ tarafını tam olarak kullanamadığı ve böbrek yetmezliği hastası olduğu öğrenildi. Yaşlı çiftle tartışan baba ve oğuldan ilk olarak 17 yaşındaki A.O.T.’nin yaşlı çifte saldırdığı ardından da baba İ.T.’nin öfkesini kontrol edemeyerek yaşlı adamın kafasının üstüne çıkarak defalarca yumrukladığı görülüyor.

otobuste-yasli-adami-doven-okul-muduru-ve-oglu-hakkinda-karar-acimasizca-darp-etmisler-001.jpg

OKUL MÜDÜRÜ TUTUKLANDI

Olaya ait güvenlik kamerası görüntüleri yeni ortaya çıkarken yaşlı çiftin şikayeti üzerine olayın şüphelileri baba ve oğulun olayın yaşandığı tarihte polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan okul müdürü İ.T.'nin 17 Ocak 2024 tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı, oğlunun ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bilgisine ulaşıldı. Yaşanan bu olayla ilgili Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden de bir açıklama geldi. Açıklamada, otobüste yaşlı çifti darp eden okul müdürünün açığa alındığı ve idari tahkikat başlatıldığı duyuruldu.

ersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklama şöyle;

otobuste-yasli-adami-doven-okul-muduru-ve-oglu-hakkinda-karar-acimasizca-darp-etmisler-002.jpg

otobuste-yasli-adami-doven-okul-muduru-ve-oglu-hakkinda-karar-acimasizca-darp-etmisler-003.jpg

otobuste-yasli-adami-doven-okul-muduru-ve-oglu-hakkinda-karar-acimasizca-darp-etmisler-004.jpg