Resmen yasaklandı! İstanbul'a giriş yapacaklar dikkat

Bayram tatili dönüşü İstanbul'a giriş yapacaklar dikkat. İstanbul Valiliği ve İçişleri Bakanlığı duyurdu, giriş resmen yasaklandı.

Resmen yasaklandı! İstanbul'a giriş yapacaklar dikkat

9 günlük Bayram tatilinin sona ermesi ile birlikte şehir dışına çıkanlar İstanbul'a akın akın geri dönmeye devam ediyor. İçişleri Bakanlığı bir son dakika açıklaması yaparak tatil dönüşü İstanbul'a giriş yapacak kişileri uyardı. Son dakika kararıyla birlikte bu sabah 05.00 itibarıyla İstanbul'a kamyon tır tanker çekici ve ağır tonajlı araçların girişinin yasaklandığı bildirildi. İçişleri Bakanlığı tarafından yasak kararı trafiğin azaltılabilmesi için alındı.

Ramazan Bayramı tatili bugün sona eriyor. Bu sebeple de birçok vatandaş dönüş yoluna geçti. özellikle İstanbul ve Ankara girişinde akşam saatlerinde Yoğun bir trafik oluşuyor. İçişleri Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapılarak İstanbul ve Ankara'da trafikteki olası olumsuzlukların önüne geçebilmek adına bazı tedbirler alındığı bildirildi.

BÜYÜK ARAÇLARIN GİRİŞİ YASAKLANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak İstanbul'da trafiğin olumsuz etkilenmemesi amacıyla bu sabah 05 itibariyle kente kamyon tır çekici tanker ve ağır tonajlı araçların girişinin durdurulduğunu bildirdi. yasak Yarın 05.00'e kadar devam edecek.

resmen-yasaklandi-istanbula-giris-yapacaklar-dikkat-2.jpg