RESMİ GAZETEDE Çıktı! Emekli Tahsis Numarası Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanlara 8-9-10 Mart'ta Süper Jest

Resmi gazetede gece yarısı çıkan karar ile emekliye ek ödeme müjdesi geldi. Emekli tahsis numarası sonrası 0, 2, 4, 6, 8 olanlara 8-9-10 Mart'ta süper jest geliyor.

RESMİ GAZETEDE Çıktı! Emekli Tahsis Numarası Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanlara 8-9-10 Mart'ta Süper Jest

RESMİ GAZETEDE Çıktı! Emekli Tahsis Numarası Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanlara 8-9-10 Mart'ta Süper Jest!

Emekli maaşı alanlara ek ödeme yapılacak. 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliler için gece yarısı resmi gazetede karar çıktı. Emekli tahsis numarası sonuna göre yapılacak ödemelerin tarihleri açıklandı. Özellikle günümüzde yaşanan ekonomik kriz sebebiyle zor günler geçiren emeklilere bu ödemeler adeta ilaç gibi gelecek. Emekliye hem ekonomik rahatlama sağlamak hem de ek gelir imkanı sunmak adına yapılan kampanyalar doğrultusunda emekli tahsis numarası sonuna göre ödemeler hesaplara yatacak. 8 9 10 Mart'ta emekliye yapılacak ödemelerin detayları belli oldu.

Türkiye'deki 17 milyona yakın emekli vatandaş ekonomik krizi en derinden hisseden kesim olarak öne çıkıyor. Son dönemlerde emeklinin hükümete yönelik ek zam çağrıları ek ödeme çağrıları devam ediyor. Emekliye seyyanen zam müjdesi olup olmayacağı henüz bilinmiyor ancak ek ödeme müjdesi Geldi. Mart ayı emeklinin yüzünü güldürecek. Çünkü emekli maaşı alanlar için Mart ayında sürpriz ek ödemesi duyuruldu. Emekliye 50.000 TL'ye kadar nakit destek ödemesi verilecek. 8 9 10 Mart'ta emeklinin tahsis numarası sonuna göre ödemeler aktarılacak. Cumhurbaşkanı talimatıyla devlet bankası Düğmeye bastı yeni kampanya duyuruldu.

emekli-odeme-1.jpg

EMEKLİYE 50.000 TL'YE KADAR İHTİYAÇ KREDİSİ DESTEĞİ

10.000 TL ve üstü maaş alan emekliler için maaşın 5 katına kadar ihtiyaç kredisi desteği sağlanıyor. Mart ayı itibariyle Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekli müşterilerini memnun edebilmek adına düğmeyi bastı. Emekli maaşı alanları davet eden 3 devlet bankası, hem promosyon jesti hem de ihtiyaç kredisi desteği sunuyor. 4A 4B 4c emeklisi fark etmez tüm emekliler başvuru yaparak ödemeden yararlanabiliyor. 31 Mart'a kadar yapılacak olan başvurular değerlendirmeye alınıyor.

emekli-odeme-2.jpg

EMEKLİ KREDİSİ KAMPANYASI ŞARTLARI NELER?

Devlet bankaları tarafından emeklilere sağlanan emekli kredisi paketi 50.000 TL'den oluşuyor. Tüm emekliler kampanyaya katılarak başvuru yapabildiği gibi aynı zamanda düşük faiz oranı avantajından da yararlanabiliyor. Emekliye düşük faizli kredi desteği sunan devlet bankaları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve emekli olmak dışında herhangi bir koşul aramıyor. Bu şartlara uygun olan emekliler şubeye bile gitmeden dijital bankacılık aracılığıyla başvurularını tamamlayabiliyor.

emekli-odeme-3.jpg

EMEKLİ KREDİSİ AYLIK ÖDEME PLANI

Ziraat Bankası Vakıfbank Halk Bank'ın düşük faizli emekli kredisi kampanyalarında geri ödeme planı da son derece esnek oluyor. Emekliler kendi bütçelerine uygun seçeneklerde geri ödeme yapabildikleri gibi 3 ay ödeme erteleme imkanlarını da değerlendirebiliyor. RESMİ GAZETEDE çıkan son karar emeklinin yüzünü güldürdü. Emekli tahsis numarası sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanlara 8-9-10 Mart’ta SÜPER JEST Gibi ek ödeme fırsatını değerlendirmek isteyen emekliler en geç 31 Mart tarihine kadar belirtilen başvuru kanalları aracılığı ile başvuru yaparak acil kredi desteği alabilir ve tüm nakite ihtiyaçlarını bu kampanya kapsamında düşük faizli olarak karşılayabilir.