Seçime 10 Gün Kala Emekliye SEYYANEN ZAM! Hafta Sonu Sürprizi Resmen Açıklandı

31 Mart seçimlerine 10 gün kala emekliye zam müjdesi geldi. SSK ve bağ-kur emeklisine zam yapılacak tarih ve zam miktarı belli.

Seçime 10 Gün Kala Emekliye SEYYANEN ZAM! Hafta Sonu Sürprizi Resmen Açıklandı

Emekliye seyyanen zam son dakika gelişmesi milyonlarca vatandaşa heyecanlandırdı. 31 Mart yerel seçimlerine doğru geri sayım devam ederken AK Partili isimlerden zam sinyalleri de gelmeye devam ediyor. Üstelik bu defa emekliye yapılacak zam oranları ve tarihte belli oldu. Peki Emekliye ne kadar seyyanen zam gelecek? Emekliye seçim öncesi kaç TL zam yapılacak?

SSK, Bağ-Kur, EYT'li emekli, seçim öncesi zam beklemeye devam ediyor. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları takip edilirken emekliye zam müjdesi AK Partili oy isimden geldi. Seçime 10 gün kala emeklilere heyecanlandıran yepyeni bir gelişme daha var. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş seçim öncesi seyyanen zam sürprizi yaşayacak. Emekli maaşı alanlara yönelik düzenlemelere ilişkin AK Parti Genel Sekreteri açıklama yaptı. Peki Emekliye ne zaman zam gelecek? Emekliye seyyanen zam ne kadar olacak?

EMEKLİYE 5.000 TL SEYYANEN ZAM SİNYALİ GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce emekli maaşlarına ilave zam kapısını sert kapatmıştı. Ancak 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yapılan anket sonuçlarında AK Parti'nin emekli seçmenden yüzde 40 kaybı olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine de emekliye seyyanen zam söylentileri ve bu yönde sinyaller yeniden gelmeye başladı. AK Parti kulüplerinden edinilen bilgiye göre emekliye seyyanen zam seçim öncesinde yapılacak. Zam miktarı ise 5000 TL olacak.

emekli-seyyanen-zam.jpg

AK Parti Genel Sekreteri de katıldığı bir canlı yayında bu yönde açıklamalarda bulundu. TGRT'de canlı yayına konuk olan AK Parti Genel Sekreteri seçim öncesi emekliye ilave zam olup olmayacağı yönündeki soruya bir çalışmanın olduğunu söyleyerek yanıt verdi. Bu açıklamalar emeklileri bir hayli heyecanlandırırken bir iddiada Fatih Portakal’dan GELDİ.

FATİH PORTAKAL'DAN EMEKLİYE BOMBA ZAM İDDİASI

Gazeteci Fatih Portakal’da sunduğu ana haber bülteninde AK Parti kulislerinden aldığı bilgileri paylaştı. Emeklilerle ilgili bir çalışma olduğunu belirten Fatih Portakal, bu hafta sonu bir sürpriz olabileceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seyyanen zam açıklamasını beklediğini belirten Fatih Portakal, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'in açıklamalarını da ima ederek bir çalışma olduğunu dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kamuoyu ile bu bilgiyi paylaşmasını beklediğini belirten Fatih Portakal bu hafta ya da önümüzdeki hafta bir açıklama gelebileceğini işaret etti.