Sedat Peker Türkiye'ye dönecek mi? Bizzat kendisi yanıt verdi

Suç örgütü kurmak suçlamasıyla hakkında yakalama kararı olan Sedat Peker'in Türkiye'ye geri döneceği iddia edilmişti. Sedat Peker bu iddialara bizzat kendisi yanıt verdi.

Sedat Peker Türkiye'ye dönecek mi? Bizzat kendisi yanıt verdi

Organize suç örgütü kurmak suçlaması ile hakkında yakalama kararı veren verilen Sedat Peker, Son dönemlerde Türkiye'ye döneceği yönünde iddialarla gündeme geliyordu. Şu anda Abu Dabi’de yaşayan ve ailesi ile birlikte burada olmaya devam eden Sedat Peker'in son operasyonlar sonrasında Türkiye'ye getirileceği iddia ediliyordu. Sedat Peker bu iddialar üzerine açıklama yaptı.

SEDAT PEKER TÜRKİYE'YE DÖNECEK Mİ?

Organize suç örgütü kurmak suçlamasıyla hakkında yakalama kararı verilen ve ailesiyle birlikte Abu Dabi’de yaşayan Sedat Peker'in Türkiye'ye geri döneceği yönünde iddialar vardı. Süleyman Soylu'nun İçişleri Bakanlığı görevinden ayrılması ve Ali Yerlikaya'nın göreve gelmesiyle birlikte Sedat Peker'in de Türkiye'ye geleceği iddiaları gündeme gelmişti. Bir süredir bu konu sosyal medyada Gündem olurken Sedat Peker'den açıklama geldi.

ÜNİVERSİTEYİ TAMAMLAMADAN DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM

Sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yapan Sedat Peker, “Anlattığım birçok konunun son operasyonlarla doğruluğu kanıtlanıyor olsa da çok istesem de şu an için Türkiye'ye dönmek gibi bir düşüncem yok. Abu Dabi’de yaşadığım aile hayatı ruh dünyama iyi geldi, Ayrıca üniversiteyi tamamlamadan dönmeyi düşünmüyorum.” Dedi.