SGK'dan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde! 4A, 4B, 4C ve Bağ-Kur'lu Emekliye Beklenen Haber Geldi!

Türkiye'deki emekliler için güzel haber geldi. Bayram öncesi Mart ayında emekliye avantajlı teklifler hazırlandı. SGK'nın müjdeler veriyor az önce duyurdu.

SGK'dan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde! 4A, 4B, 4C ve Bağ-Kur'lu Emekliye Beklenen Haber Geldi!

SGK'dan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde! 4A, 4B, 4C ve Bağ-Kur'lu Emekliye Beklenen Haber Geldi!!

Emekli maaşı alan yaklaşık 17 milyon vatandaşı için sosyal güvenlik kurumunun kampanyaları devam ediyor. Mart ayında emekliye özel avantajlı teklifler peş peşe geldi. Hem özel bankalardan hem de kamu bankalarında emekli bayram öncesi rahatlatacak promosyon teklifleri var. Yapı Kredi, İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, ING Bank ve Türkiye Finans gibi birçok özel bankanın yanında devlet bankalarında da cazip kampanyalar başladı.

Sosyal güvenlik kurumundan yapılan duyuruya göre Ramazan Bayramı öncesi bankalar tarafından yapılan bu özel teklifler, emeklinin nakite ihtiyacını kolaylıkla tamamlaması için Hazırlandı. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş bankalar arasında süregelen rekabeti değerlendirerek cazip ve yüksek promosyon alma hakkı kazanabilir. Üstelik promosyonların yanında bankalar tarafından emekliye sunulan ihtiyaç kredisi seçenekleri de var. Bayram öncesinde nakit paraya sıkışan tüm emeklilere hazırlanan teklifler haberimizde

emekli-ek-odeme-1.jpg

BANKALARIN MART AYI EMEKLİ PROMOSYON FIRSATLARI

Mart ayında bankaların emeklilere yönelik sunduğu promosyon kampanyaları oldukça cazip fırsatlar içeriyor. Her banka, emekli maaşını kendi bünyesine taşıyan müşterilere özel avantajlar ve nakit promosyonlar sunuyor. İşte öne çıkan bankalar ve sundukları promosyon detayları:

ING

Promosyon Miktarı: Toplamda 15.000 TL'ye varan promosyon.

Avantajlar: Ayda 3 kez ücretsiz EFT/Havale, %45,00'a varan en yüksek faiz oranı.

İş Bankası

Promosyon Miktarı: 7.500 TL'ye varan promosyon.

Avantajlar: EFT/Havale işlemleri ücretsiz, kredi kartı aidatından muafiyet.

Akbank

Promosyon Miktarı: 10.000 TL nakit promosyon ve 2.500 TL chip-para dahil toplamda 12.500 TL.

Avantajlar: %51,00'a varan en yüksek faiz oranı.

Denizbank

Promosyon Miktarı: 5.000 TL'ye varan promosyon.

Avantajlar: EFT/Havale işlemleri ücretsiz, %50,00'a varan en yüksek faiz oranı.

Yapı Kredi

Promosyon Miktarı: 9.000 TL'ye varan promosyon.

Avantajlar: EFT/Havale işlemleri bazı durumlarda ücretsiz, %46,50'ye varan en yüksek faiz oranı.

emekli-ek-odeme-2.jpg

EMEKLİ PROMOSYONU ALMAK İSTEYENLERİN DİKKAT ETMESİ GEREKENLER

Bankalar arasında devam eden rekabeti emeklilere çok cazip promosyon fırsatları sağlıyor. Ancak bir yandan da emeklilerin promosyon başvurusu yaparken dikkat etmesi gereken bazı detaylar var. Bunların başında ise emekli promosyonu için Seçtiğiniz bankanın sunduğu diğer cazip seçenekler yer alıyor. Örneğin devlet bankaları 5000 TL promosyon veriyor. Fakat emekliler devlet bankalarını tercih etmeleri durumunda faizli kredi ve faiz hizmet gibi birçok ayrıcalığa da sahip oluyor.

Emekli promosyonu almak istediğiniz bankayı seçerken diğer bir detay ise mevduat faiz oranları olmalı. Birçok banka sadece emekliye özel mevduat faiz oranı uyguluyor. Size özel seçenekler sunan bankaları tercih ederseniz birikimlerinizden daha fazla gelir elde etme şansına da sahip olursunuz.