Sokak köpekleri uyutulacak mı? AK Parti'den gündemdeki soruya yanıt geldi

Son dönemde sık sık gündeme gelen ve tartışma konusu olan sokak köpekleri ile ilgili yasa hakkında AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten açıklama geldi. Başıboş sokak köpekleri ile ilgili yeni düzenleme için çalışmalar devam ediyor.

Sokak köpekleri uyutulacak mı? AK Parti'den gündemdeki soruya yanıt geldi

Sokaklardaki başıboş köpekler son günlerin en sık rastlanılan problemlerinden biri. Saldırıya uğraya çocuklar, yaşlılar ve diğer vatandaşlar sokak köpeklerinden dolayı korku ve panik yaşadıklarını dile getiriyor. Vatandaştan bu konuyla ilgili çözüm talebi gelirken sokak köpekleriyle ilgili yeni bir yasa gündeme geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sokak köpekleri sorununa çözüm için çalışmaların devam ettiğini söyledi ve ‘Sokak köpekleri uyutulacak mı?’ sorusuna da yanıt verdi. İşte detaylar…

DÜZENLEME 2 HAFTA SONRA MECLİS2E GELECEK

Başıboş sokak köpekleri ile ilgili gündem devam ediyor. Vatandaşın talebi bu soruna bir an önce çözüm bulunması yönünde. Sokak köpekleriyle ilgili hazırlanan kanun teklifi ile ilgili çalışmalar sürüyor. Bugün konuyla ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten önemli açıklamalar geldi. Yapılacak düzenlemeyle ilgili konuşan Çelik, söz konusu düzenlemenin en geç 2 hafta sonra Meclis’e geleceğini belirtti.

sokak-kopekleri-uyutulacak-mi-ak-parti-den-gundemdeki-soruya-yanit-geldi.jpg

SOKAK KÖPEKLERİ UYUTLACAK MI?

Son günlerde sık sık gündem olan ve tepki çeken bir diğer başlık ise sokak köpeklerinin uyutulacağı iddiası. Hazırlanan taslakta sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili bir seçenek olduğu iddiası da AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’e soruldu. Bu soruyu yanıtlayan Çelik, ‘Adı üstünde taslak. Bununla ilgili olarak toplumda birbirine zıt çeşitli talepler var. Biliyorsunuz bu çerçevede henüz üzerinde çalışılıyor. Önümüzdeki hafta veya daha sonraki hafta Meclis’e gelmesi planlanıyor. Ama dediğim gibi taslak üzerinde ortadaki bütün görüşler tartışıldığı çalışma var, çalışma devam ediyor.’ dedi.