ŞOK’ta Dev İndirim Yarından Sonra Başlıyor! Marka Çantalar 190 TL’ye Satılacak

ŞOK marketlerinde kadın çantalarında büyük indirim. Marka çantaların fiyatı 190 TL’ye düştü.

ŞOK’ta Dev İndirim Yarından Sonra Başlıyor! Marka Çantalar 190 TL’ye Satılacak

ŞOK Marketleri, 30 Nisan'a kadar sürecek olan Stilgo markalı kadın çantalarında cazip indirimler sunuyor. Başlangıç fiyatı 190 TL olan çantalar, çeşitli fiyat seçenekleri ve taksit imkanlarıyla dikkat çekiyor.

ŞOK’ta yepyeni indirim fırsatları başlıyor. Yarından sonra indirime girecek olan ürünler özellikle kadınların büyük beğenisini toplayacak. Çünkü ŞOK market marka kadın çantalarında dev indirim yaptı. 190 TL’den başlayan fiyatlarla raflara gelecek olan çantalar adeta kapış kapış gidecek. İşte ŞOK markette indirime giren kadın çantaları…

ÇANTALAR 190 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA GELİYOR

ŞOK Marketler zinciri, bahar aylarını şık bir fırsatla karşılıyor. Kadın müşterilerine yönelik düzenlediği çanta indirim kampanyası ile göz dolduruyor. 30 Nisan'a kadar devam edecek bu özel indirimde, Stilgo markalı kadın çantaları, 190 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

ÇEŞİTLİ FİYAT VE MODELLER

ŞOK'ta sunulan Stilgo markalı omuz çantaları, her zevke uygun modelleri ve renkleriyle öne çıkıyor. Çantaların fiyatları modeline göre 199 TL, 219 TL, 259 TL ve 279 TL arasında değişiyor. Her bir çanta, hem günlük kullanım hem de özel günler için ideal olacak şekilde tasarlanmış.

okta-dev-indirim-yarindan-sonra-basliyor-marka-cantalar-190-tlye-satilacak-2.jpg

TAKSİT VE KARGO FIRSATI

Alışverişlerinizi daha da kolaylaştıran ŞOK, bu çantalarda müşterilerine peşin fiyatına 6 taksit imkanı sunuyor. Üstelik bu ürünlerde ücretsiz kargo fırsatı da sağlanıyor, böylece müşteriler evlerinden çıkmadan alışverişlerini tamamlayabiliyor.

ŞOK Marketlerindeki bu cazip indirim, moda tutkunu kadınlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Hem ekonomik hem de şık bir alışveriş deneyimi için 30 Nisan'a kadar ŞOK Marketleri ziyaret edebilir veya online platformlarından faydalanabilirsiniz. Bu özel tekliflerle bahar aylarını renklendirmek mümkün.