SON DAKİKA 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çift yönlü trafiğe kapatıldı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü n çift yönlü olarak trafiğe kapatıldığı bildiriliyor. Son dakika bilgisi olarak aktarılan olayla ilgili araştırmalar sürüyor. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

SON DAKİKA 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çift yönlü trafiğe kapatıldı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde gece saatlerinde SMA eylemi meydana geldi. SMA hastalarına dikkat çekmek isteyen bir şahsın yaptığı bireysel eylem sebebiyle köprü çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Olayla ilgili tüm gelişmeler yakından takip edilirken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Bakan Yerlikaya, şahsın polis ekipleri tarafından ikna edilerek teslim alındığını duyurdu.

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ'NDE TRAFİK AKILI DURDU

Kurban Bayramı yaklaşırken İstanbullu vatandaşlar da bayram ziyareti ve bayram tatili dolayısıyla yolculuğa başladı. Gece saatlerinde ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik akışının durduğu öğrenildi. Aracın büyük harflerle 'SMA' yazan bir şahsın bireysel eylemi sebebiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Ekipler, köprüdeki trafik akışını çift yönlü olarak durdurdu. Duran trafik sebebiyle köprüde araç yoğunluğu yaşandı. Polis ekipleri şahsı ikna çabalarına başladı.

son-dakika-15-temmuz-sehitler-koprusu-cift-yonlu-trafige-kapatildi.jpg

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki bireysel eylemle ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan ilk açıklamada köprü trafiğinin tedbir amaçlı durdurulduğu bilgisine yer verildi ve 'Köprüde meydana gelen olayın bireysel bir eylem olduğunu değerlendiriyoruz. Emniyetimiz, tedbir amaçlı köprü trafiğini durdurdu.' denildi.

son-dakika-15-temmuz-sehitler-koprusu-cift-yonlu-trafige-kapatildi.jpg

KÖPRÜ TRAFİĞE AÇILDI

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden yaşanan olayla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya2dan açıklama geldi. Köprüdeki eylemle ilgili son dakika açıklamasında bulunan Bakan Yerlikaya, üzerinde büyük harflerle 'SMA' yazan ve köprüyü kapatan aracı kullanan şahısla ilgili bilgi verdi. Şahsın 1,5 yıldır bipolar tedavisi gördüğünü aktaran Bakan Yerlikaya, 'ARacı kullanan R.C.Ç. adlı şahsın 1,5 yıldır bipolar tedavisi gördüğü tespit edilmiştir. Emniyet görevlilerimiz şahısla müzakere etmiş ve şahıs ikna edilip teslim alınmıştır.' dedi. Trafiğe kapatılan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ise Anadolu-Avrupa yönünde yeniden trafiğe açıldı.