SON DAKİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Grup Toplantısı’ndaki konuşması başladı. Gündeme gelen kumpas iddialarının ardından Erdoğan’ın açıklamaları beklenmeye başlanmıştı.

SON DAKİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Gündeme gelen ve siyaset manşetlerini hareketlendiren kumpas iddiaları sonrasında sosyal medyada da bu iddia gündem olmuş ve tartışma yaratmıştı. Gözlerin çevrildiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinin bugünkü grup toplantısında yapacağı açıklama herkes tarafından merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklamalar geldi. AK Parti Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Bizi örselemeye çalışanlara inat yolumuza pekleşe pekleşe devam ediyoruz’ dedi.

'KUKLAYI DA KUKLACIYI DA ÇOK İYİ BİLİYORUZ'

Gündemdeki kumpas iddialarının ardından gözler bugünkü AK Parti Grup Toplantısı'na çevrildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bugünkü grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalara yer verdi. Gündemdeki başlıkları ele alan Erdoğan, 'FETÖ'ye diyet borcunu ödemek için Yenikapı ruhunu baltalamak isteyenler boş durmuyor. Kuklayı da kuklacıyı da oyunu kimin yazdığını da çok iyi biliyoruz. Ne kadar da çirkinleşirse çirkinleşsinler biz o tuzağa düşmeyeceğiz.' dedi.

son-dakika-cumhurbaskani-erdogan-konusuyor.jpg

'DİMDİK AYAKTAYIZ'

Son dönemde gündeme gelen tüm hadiseyi bütün boyutlarıyla takip ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabını soruyoruz. Ülke ve millete karşı vazifesini yapmamasının hiçbir bahanesi olamaz.' ifadelerini kullandı. Açıklamalarına devam eden Erdoğan, 'Bize süre biçenler oldu, bize gazete manşetlerinden ömür biçenler oldu. Korkanlar, ürkenler, hırslarına yenilenler oldu. Onlar şimdi yoklar, unutulup gittiler. Biz buradayız. Dimdik, sapasağlam ayaktayız. Dava burada, yarın da burada olacak. Mevla ömür, milletimiz de yetki verdikçe burada olmaya devam edeceğiz.' dedi.