Son dakika emekliye CUMHURBAŞKANI JESTİ! 8-12 bin TL ikramiye onaylandı

Son dakika müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan emekliye geldi. Az önce bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan kamu bankalarının emekliye 8-12 bin arası promosyon vereceğini duyurdu.

Son dakika emekliye CUMHURBAŞKANI JESTİ! 8-12 bin TL ikramiye onaylandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye son dakika sürprizi var. Saat 14.32'de bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarının emekliye verdiği promosyon ücretlerinin yükseleceğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank'ın Bayram öncesinde emekliye 8-12 bin ikramiye ödeyeceğini bildirdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN EMEKLİYE MÜJDE GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan az önce bir son dakika açıklaması yaparak emekliye Müjdeli haberi verdi. Milyonlarca emekli için ödenen emekli promosyon kampanyalarında kamu bankalarından önemli atak var. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamaya göre kamu bankaları artık emekliye 8-12 bin TL arasında promosyon ödeyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklaması sonrası kamu bankalarının emekli promosyon şartları da merak konusu oldu.

cumhurbaskani-son-dakika.jpg

ZİRAAT BANKASI VAKIFBANK VE HALKBANK'TAN EMEKLİYE REKOR PROMOSYON

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emeklilere şimdiye kadar ₺5.000'lik Maaş promosyonu ödemesi yapıyordu. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan az önce bir son dakika açıklaması yaparak emekliye sürpriz haberi duyurdu. Kamu bankaları emekliler için artık 8-12 bin TL arasında promosyon ödemesi yapacak. Bugünkü organizasyonda müjdeyi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında kamu bankalarının yeni promosyon şartları da merak konusu oldu.

Bugün içinde Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın yeni açıklama yapması bekleniyor. Henüz Cumhurbaşkanı Erdoğan sıcağı sıcağına açıklama yaptığı için yeni başvuru şartları belli olmadı. Ancak emekli maaş aralığına göre kamu bankalarının yeni promosyonlarını duyuracağı tahmin ediliyor.